Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
knives91

Problema post installazione iatkos ml2

Recommended Posts

Ciao a tutti dopo aver installato iatkos con i vari kexts quando lo avvio normalmente mi si blocca sulla schermata grigia e non appare niente nemmeno il puntatore del mouse...successivamente ho avviato con -x e va bene...ho così modificato il dsdt con uno adatto alla mia scheda madre e nel compilalrlo dava un errore nella stringa evooboot...poi l'ho rimesso nella cartella extra rinonimandolo dsdt.aml, ma avviandolo lo stesso si blocca li...secondo voi può essere quel evooboot il problema o la scheda video che non è riconosciuta bene? ho una geforce 9800 gtx+ da 1 gb e scheda madre asus rampage formula x48

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Riavvia con -v DSDT=/aaaaaaaa

In questo modo visualizzi i messaggi di boot e non carichi il DSDT.

Posta una foto del blocco

Ciao

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ho risolto il fatto del dsdt evoo ecc ed ho eseguito senza che carica il dsdt ma lo stesso si blocca li come se volesse partire...in più in verbose mode non sembra si blocchi da nessuna parte e non riesco a scattare una foto perchè và troppo veloce...comunque vi posto il riscontro del dsdt con gli errori che mi dice:

 

 

Intel ACPI Component Architecture

ASL Optimizing Compiler version 20091214 [Dec 16 2009]

Copyright © 2000 - 2009 Intel Corporation

Supports ACPI Specification Revision 4.0

 

/Users/daniele/Library/Application Support/EvOSoftware/DSDT/DSDTFiles/dsdt.dsl 7731: Method (SIT9, 3, NotSerialized)

Warning 1088 - Not all control paths return a value ^ (SIT9)

 

/Users/daniele/Library/Application Support/EvOSoftware/DSDT/DSDTFiles/dsdt.dsl 8839: Return (Package (0x00) {})

Remark 5072 - Effective AML package length is zero ^

 

ASL Input: /Users/daniele/Library/Application Support/EvOSoftware/DSDT/DSDTFiles/dsdt.dsl - 11250 lines, 363712 bytes, 5557 keywords

AML Output: /Users/daniele/Library/Application Support/EvOSoftware/DSDT/DSDTFiles/./dsdt.aml - 43169 bytes, 1146 named objects, 4411 executable opcodes

 

Compilation complete. 0 Errors, 1 Warnings, 1 Remarks, 63 Optimizations

Edited by knives91

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se non funziona, scarica Clover, installalo su USB e riavvia.

Dai priorità al boot della chiavetta e scegli la partizione sulla quale hai installato ML.

Nelle opzioni di boot è già flaggato Graphics Injection, se non va la devi deselezionare

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prova ad entrare in modalità sicura (-x), una volta dentro, scarica e installa i kext aggiornati nVidia per la 10.8.2

Li trovi Qui, già estratti solo da installare con kext wizard, sperando che il problema sia quello...

Togli NVEnabler, se ce l'hai

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ho provato e stavolta mi da un nuovo errore Platform_SM_Acpi error...poi ho provato sia con graphicsenable=no e yes e non và, nemmeno con npci=0x3000 funge

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scusa ma con tutti i topic aperti me ne sono sfuggiti alcuni, tra i quali il tuo;

scegli NullCPUPM e FakeSMC, non credo ti serva altro al momento, non scegliere GraphicsEnabler nelle opzioni del bootloader

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Cool! Do you have a link? Googled and didn't see anything yet.   Never mind... you're quick! I just noticed you updated it on the 1st page THANKS!!!!!!
    • I resolved the problem. Just set this coding in your config.plist:   "
      <key>KextsToPatch</key>
              <array>
                  <dict>
                      <key>Comment</key>
                      <string>USB 10.13.4+ by PMHeart</string>
                      <key>Disabled</key>
                      <false/>
                      <key>Find</key>
                      <data>
                      g32UDw+DlwQAAA==
                      </data>
                      <key>InfoPlistPatch</key>
                      <false/>
                      <key>MatchOS</key>
                      <string>10.13.x</string>
                      <key>Name</key>
                      <string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string>
                      <key>Replace</key>
                      <data>
                      g32UD5CQkJCQkA==
                      </data>
                  </dict>
              </array>     "
    • New Web Driver - 387.10.10.10.30.107 for 10.13.4 build 17E202
    • I guess having pre{max-height: 500px;overflow: auto;} in CSS was too much for IPS Devs' tast.  Until an admin has hands on this, you still can use stylish plugin to accomplish it.     In fact, it is pretty easy than it appears - Just apply a simple click on the codebox (it will highlight it), then 'delete' key.
    • all the possible frequencyes i have added seems to work fine at the moment, i have added a lot of different frequencyes to support better all kinds of professional applications, inclunding strange sampling rates and goes from 8khz up to 176.4 khz, unfortunately 192 khz does not seems to work even on cards which should support it like the audigy rx, but other frequencyes just works fine and at the moment i have tested only the sound blaster audigy rx and the audigy sb0090 (1st gen audigy) and i can confirm that all the frequencyes from 8khz up to 176.4 khz does work on that card, so i think that such frequencyes should work on all the audigy 2, 2sz, 4 cards as well, tomorrow i will test with my sound blaster live! cards and i will let you know, but here are also some photos (pro tip: use cmd + alt/opton + 4 and then press space to make a screenshot of a single window):


×