Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Oechiih

ML installation gets several Errors

10 posts in this topic

Recommended Posts

Hey Guys

 

I'm now trying to install Mountain Lion to my HP Pavilion DV7 for 3 days. But it's just not working!!

First of all I tried it with ##### from this guide:http://thetechable.com/easiest-way-to-install-mountain-lion-on-any-pc-how-to/

With this one I first got this error:

dcbtable_version is 0x4

nvidia rom patching failed

 

So I googled and tried a lot of things, with bootflags: -v -x I was able to get it further, it showed me a lot of things til it gets to a stop with following message:

System uptime in Nanoseconds: 4449494631030

 

So I tried with more bootflags like : PCIRootUID=0 (or 1 tried both) GraphicsEnabler=No (or Yes tried both) npci=0x3000

Still I always get the same error.

 

Then I tried another How-To :http://www.insanelymac.com/forum/topic/280756-guide-the-all-in-one-guide-to-vanilla-os-x-mountain-lion-chameleon-dsdt-for-beginners/

This one gets the exact same error as the ##### one, the only difference is that with this one I don't get any Image until the Error occurs.

 

My System:

HP Pavilion DV7 Laptop

 

CPU: Core i7 3610QM

RAM: 4 GB

Graphics: NVidia GeForce GT630M

 

I really searched for hours and hours and I would be happy if anyone could help me!!

 

Thanks a lot.

Oechiih

Share this post


Link to post
Share on other sites

When it goes to system uptime in nanoseconds:xxxxxxx...

 

Could you make a photo of the screen??? The Backtrace part contains valuable info about what loaded the last and is probably causing the KP

Share this post


Link to post
Share on other sites

so with ##### I meant Unix"xBeast

 

ignore x"x

 

OK if you followed the tutorial and everything...this is just my idea... have you tried a distro like iAtkos ML2?? Just to see if it boots? Because if it does, it means theres something wrong with #####...and if it does not... then most likely its your hardware...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×