Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
jack254718

G41m vs3 OS X ML Boot issue

4 posts in this topic

Recommended Posts

Installation was a complete success. However I can't boot into the os. Throws a mecd kernal error or something like that. Only was sort it is boot into safe mode which is fine. Works ok apart from that.

 

Have a feeling it's to do with my graphics on board. Gt8500. No idea. Can any one help

Edited by fantomas1
Please remember that you are in a public forum, a bit of courtesy is always welcome. It's always nice to start by saying "Hi" or "Hello" before asking a question or seeking help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Um I can do yeh. Will do tonight. Just be nice to boot into OS X instead of having to type in -x every time I boot up.

 

Diagnostics log says auto mount error. Gt 4 logs. Does that help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×