Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
venom89

Installare Chamaleon su Chim era

4 posts in this topic

Recommended Posts

Salve, dato che ho fatto l'hackintosh mediante Multi b e ast ed installato Chim era, volevo sapere se posso utilizzare il file .pkg contenuto nello zip per installare Chamaleon.

http://www.osx86.net...ly_updates.html

Grazie

 

 

Il giochino di mettere gli spazi è puerile... se non si possono scrivere certe parole un motivo ci sarà...

 

Ti ho già detto in un'altra discussione che se vuoi aiuto devi installare Osx seguendo una delle nostre guide.....punto!!!

 

 

 

P.S.

Segnalo la discussione ai moderatori...così, forse, comincerai a capire come ci si comporta

Share this post


Link to post
Share on other sites

avresti risparmiato molto più tempo a scrivere un si o un no. grazie lo stesso, quanta disponibilità...e menomale che questa è la sezione degli italiani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Confermo. Qui non si supportano tonymac e le sue bestie. Gli sviluppatori sudano sangue e poi vengono derubati da tonymac, il quale fa soldi in tutti i modi, mentre noi lavoriamo tutti gratis. Topic chiuso e utente ammonito.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Hello MaLd0n,   Could you please make DSDT edits for my new Skylake desktop Lenovo M910t    RunMe files: https://www96.zippyshare.com/v/5bgqAiga/file.html
        Thank you very much in advance!
    • Have you tried adjusting the Khz in midi pref pane or editing the info plist to suit your needs. that sometimes corrects weird noise behavior.
    • Hello Mald0n:

      Nice to meet you, I have created a post about my problem on High Sierra before and I was redirected to this guide by Allan.

      As mentioned in the post, I was not able to get pass the login screen at initial boot and the system could not shutdown occasionally.

      However I solve the high temperature problem when I replace the clover folder you provide on first post, currently the cpu temperature is around 5x-6x'c after 10 mins up time.

      Attached is the clover folder, ioreg as well as the send me app, thanks for your help!

      p.s. I notice that your clover boot efi is a old traditional grey apple boot logo, Is there a version of modern dark and white logo one that I could replace with? Thank you!

      https://www.insanelymac.com/forum/topic/333867-cant-get-pass-2nd-stage-boot-logo-on-initial-boot-and-high-temperature/   My system:
      Gigabyte GA-X48-DQ6
      Core 2 Extreme QX9650 C0
      4 x Kingston DDR2 800ghz Ram
      Galaxy GTX460 1GB
      120GB SSD Leven JS500120C, high Sierra installed
      250GB seagate ST3250310AS
      250GB WDC WD2500JS-08NCB1
      File: https://drive.google.com/file/d/1_k3_jxvzGaLfDzin0zSAUT5ml16Hq15c/view?usp=sharing      
    •   Still garbled sound in earphone. The speaker is loud as previous. louder than 2.9.1   
    • Up for https://sourceforge.net/p/cloverefiboot/wiki,


×