Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

DSMOS has arrived hang.

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi! I recently installed OSx86 with the HazardLeo 10.6.2 DVD I burned a LONG time ago. At first boot, I used "-v -f EHCIhard=Yes", and everything went well... except for hanging of "DSMOS has arrived". I've researched and found out that it was a graphics problem, so I reinstalled with NVinjector or w/e it was called. [i used NVenabler first]. Same problem. Can someone help, I can do a reinstallation if I must. If it involves deleting files, does single user mode work? I really want to get this working. Thanks.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.