Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Thunderbolt

HD 7750

5 posts in this topic

Recommended Posts

Hi,

 

I am using a Sapphire HD 7750 2 GB in ML on an AMD 960T , I used the ati7000 kexts from osx86 but was getting the white screen and due to no sleep function on the AMD kernel I could not go futher, hence I used the Power Button hack in the dsdt and used the sleep enabler kexts and it started working with full resolution but of course no QE/CI I am able to select different resolutions and it works in dual mode VGA+DVI.

 

So I went ahead and inserted the ATI 7000 dsdt code in my dsdt and rebooted , now I am getting the blank screen on login, the sleep still works but there is no display, I can use the keyboard.

 

Of course this is 10.8.0 .

 

I think it has something got to do with the connectors, does anyone know about this and could help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I managed to get blank screen rectified through the DSDT , AAPL00,Dual-Link, but the display is only on the DVI and not VGA and don't think the resolution is right , but I think I am using Aji as the FB will try using Chutoro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If I change

 

Name (_ADR 0x00200000) to (0x0010000) I get the white screen and then log in with the sleep trick, but if the value is 0x0020000 the screen goes blank post login.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there any experience w/ the Sapphire 100357LP Radeon HD 7750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready Low Profile Video Card mDP/ DVI-I/ HDMI? Got very good reviews on Amazon and NewEgg.

 

My Optiplex 745 SFF (Small Form Factor) and a 27" mDP ACD are looking for a new low-profile mDP video card, and the 7750 is said to groove along just fine with the PSU.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×