Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Plz help MB ( GA-B75m-D3H rev1.1)

9 posts in this topic

Recommended Posts



I cant install ML2 . everytime I install ML2 . I just see apple logo and suddenly my computer restart . I tried to boot with ( -f -v ) and this is screenshot for what happen .

please help me to start my installation process



Share this post

Link to post
Share on other sites

ok, replace your Extra with this one, and go for S/L/E of your USBInstaller and delete all INTELHD kexts, if you have problem for boot delete then NVDIA kexts, and use this boot flag for boot:


-f -v GraphicsEnabler=No npci=0x2000 PCIRootUID=1 or PCIRootUID=0



Extra .zip

Share this post

Link to post
Share on other sites

open the folder of your USBInstaller: System/Library/Extensions in Extensions delete all Graphics kexts NV, INTEL




Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.