Jump to content
InsanelyMac Forum
  • Announcements

    • Allan

      Solution to create a topic or post.   04/24/2018

      Hello guys. The majority of you are having issues to create a topic or post here. This are a problem with our current theme InsanelyMac.  Now the theme will be the Default IPS. Sorry for any inconvenience.
Sign in to follow this  
ukahmet87

Installed ML2 but 2 minor issues

Recommended Posts

Hey guys,

 

Ive succesfully installed a booting iATKOS ML2 on my PC (P5B, NVidia 8800GTS, C2DUO 6420). My 1TB hard drive consists of 500GB-Windows 7 & 500GB-osx86 ML2, and i also have another 250GB hard drive attached where i store my backup files etc. However, i am experiencing a few minor issues which maybe you guys could help me out on.

 

1) When booted into windows 7, i CAN see and access my other 250gb hard drive from My Computer to write/read files. However, when im in OSX86 i cannot see my 2nd hard drive. Is there any way i can see and access this HDD from osx86?

 

2) The front USB ports on the PC are not working (It is a panel on the case, which connects to the motherboard, same as this http://www.ebuyer.com/246648-antec-sonata-iv-case-with-620w-psu-0-761345-08153-5?utm_source=google&utm_medium=products&gclid=CJ_L96rg57QCFe3KtAodBkgARA) I get power from the ports, but my External hard drive doesnt get recognised, unless i plug it into the rear USB ports.

 

Any help regarding these issues would be very much appreciated.

 

Regards

 

Ahmet

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×