Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
Paphlagon

Gateway LT4010u with Intel Atom N2600 CPU and GMA 3600

2 posts in this topic

Recommended Posts

I am noticing that their exists a few Gateway machines in the compatibility list. Has anyone had any success with the machine in my title or any other machine with the Intel N2600 CPU and GMA 3600 graphics set? Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

theconnactic

 

 

InsanelyMac Legend

  • photo-thumb-998446.jpg?_r=0
  • Members
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 801 posts

 

Posted 25 February 2013 - 01:59 AM

Hi!

 

With your graphics, OSX would be a P.I.T.A. to install and will never get acceleration (the famous QE/CI), but if you want to try anyway, use Mountain Lion, since your CPU is 64-bit and should support it. Follow this guide [Guide] The all-in-one guide to Vanilla OS X Mountain Lion + Chameleon + DSDT for beginners. with this extra step: download newest chameleon package from www.kexts.com, install the package making sure that, under customization, you check the kernel patcher module so it boots on your Atom CPU.

 

Post results here, so we can effectively help you.

 

Best regards!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Hello MaLd0n,   Could you please make DSDT edits for my new Skylake desktop Lenovo M910t    RunMe files: https://www96.zippyshare.com/v/5bgqAiga/file.html
        Thank you very much in advance!
    • Have you tried adjusting the Khz in midi pref pane or editing the info plist to suit your needs. that sometimes corrects weird noise behavior.
    • Hello Mald0n:

      Nice to meet you, I have created a post about my problem on High Sierra before and I was redirected to this guide by Allan.

      As mentioned in the post, I was not able to get pass the login screen at initial boot and the system could not shutdown occasionally.

      However I solve the high temperature problem when I replace the clover folder you provide on first post, currently the cpu temperature is around 5x-6x'c after 10 mins up time.

      Attached is the clover folder, ioreg as well as the send me app, thanks for your help!

      p.s. I notice that your clover boot efi is a old traditional grey apple boot logo, Is there a version of modern dark and white logo one that I could replace with? Thank you!

      https://www.insanelymac.com/forum/topic/333867-cant-get-pass-2nd-stage-boot-logo-on-initial-boot-and-high-temperature/   My system:
      Gigabyte GA-X48-DQ6
      Core 2 Extreme QX9650 C0
      4 x Kingston DDR2 800ghz Ram
      Galaxy GTX460 1GB
      120GB SSD Leven JS500120C, high Sierra installed
      250GB seagate ST3250310AS
      250GB WDC WD2500JS-08NCB1
      File: https://drive.google.com/file/d/1_k3_jxvzGaLfDzin0zSAUT5ml16Hq15c/view?usp=sharing      
    •   Still garbled sound in earphone. The speaker is loud as previous. louder than 2.9.1   
    • Up for https://sourceforge.net/p/cloverefiboot/wiki,


×