Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
Mario1964

How Enable Hdmi Video/Audio Nvidia ?

4 posts in this topic

Recommended Posts

Hi :S

i have this Graphics Cars (ASUS GTX 650), it is ok with VGA cable (with GraphicsEnabler=No) (with this boot option my webcam don't Work -- without this boot option the GTX650 isn't read)

 

in Mac information there is this write; Graphics NVIDIA D14P1-30 1024 MB

 

 

Question:

There is one Kext that allow me of use it with HDMI cable (Audio e Video) and then able completely my Card Graphic?

 

Thanks.....

i Hope in your reply

Share this post


Link to post
Share on other sites

now i have the voodooHDA.kext for vga audio , the problem is how i enable hdmi audio and video ?

i've solved the graphic problem : now the pc recognise the Graphic Card

 

Graphic Card : NVIDIA GeForce GTX 650 1024 MB

 

and the web don't work with GraphicsEnabler=No

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi.

I have the same graphic card, but MSI model (GTX 650 1Gb).

VoodooHDA doesn't work with my motherboard, so I use a patched AppleHDA that works perfect.

My GTX 650 uses mini-HDMI port, but useless because didn't work (blank screen).

Both DVI ports works perfect @ 1080p, but not HDMI.

So, if I try audio, then need to re-patch the AppleHDA.kext to enable audio?

Thanks :)

 

Specs:

 

Mac OS X Lion 10.8.2

Intel DualCore E2200 2.2GHz @ 2.8GHz

Gigabyte GA-945GCM-S2L

Kingston 4Gb DDR2 600

MSI GeForce GTX 650 OC Edition 1Gb GDDR5

Corsair ForceSeries F115 SSD 115Gb SATA2

Seagate Barracuda HDD 500Gb SATA

 

 

Also say that I needed the modified official nvidia drivers to install it on 10.8.2 (probably SMbios problem),

after reboot it shows perfectly and OpenCL working (WoW works perfect). Also installed CUDA driver.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×