Jump to content
ErmaC

Clover General discussion

22,198 posts in this topic

Recommended Posts

:ninja: Sergey

 

why my theme doesn't have more in istaller :blowup:

Friend,

your theme is present in all previous versions of the installer as well as in theme repository.

It's time to take place for young artist.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Friend,

your theme is present in all previous versions of the installer as well as in theme repository.

It's time to take place for young artist.

Young artist?

Mhmm...so i am old man?  :lol:  :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

New Clover updates (from 3185 up) does not boot my system. I updated to 3202 and before that to 3192 , but my system was unbootable. I must revert to 3185 in order to be able to boot again. Whats the problem ? Is it only by me , or ?

Same thing here.  I have to use an older 'boot' file.  I can't remember which exact version I use.  After I install a new version of clover I copy over my working 'boot' file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Young artist?

Mhmm...so i am old man?  :lol:  :lol:

You are old friend!

Same thing here.  I have to use an older 'boot' file.  I can't remember which exact version I use.  After I install a new version of clover I copy over my working 'boot' file.

Yeah, it is legitimate operation. boot file contains drivers especially SATA drivers and you may use any version appropriate to you (3185, 2652, ...). Functionality will be the same.

But use most recent CloverX64.efi as well as others files from package..

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Slice

Sorry for the off-topic but i dont know where/how to ask you... Can you please upload your revised source of x86info. It used to be n projectosx but the site went down.

 

Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Slice

Sorry for the off-topic but i dont know where/how to ask you... Can you please upload your revised source of x86info. It used to be n projectosx but the site went down.

 

Thanks :)

These sources aren't perfect. Some developer should continue to improve them.

x86info-2014-07-31.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

With Clover 3202 my Hack claims to have 128GB of memory ... well its only 64. Reverting to 3185 shows 64 again, so this is a new bug.

 

Plus I still cannot boot into safe mode anymore.

 

Any help / fixes greatly appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

These sources aren't perfect. Some developer should continue to improve them.

where can i get the missing file:

  CC vendors/amd/powernow.o
vendors/amd/powernow.c:10:10: fatal error: 'pci/pci.h' file not found
#include <pci/pci.h>
         ^
1 error generated.
make: *** [vendors/amd/powernow.o] Error 1

Thanks again :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

where can i get the missing file:

  CC vendors/amd/powernow.o
vendors/amd/powernow.c:10:10: fatal error: 'pci/pci.h' file not found
#include <pci/pci.h>
         ^
1 error generated.
make: *** [vendors/amd/powernow.o] Error 1

Thanks again :)

the_project_folder/include/pci/pci.h

 

Broadwell desktop support already done or in the pipes?

Already done.

EDIT : also does KernelPm works with Yosemite?

 It is not my affair.

KernelPm should work with Broadwell in Yosemite without any efforts from you.

 

With Clover 3202 my Hack claims to have 128GB of memory ... well its only 64. Reverting to 3185 shows 64 again, so this is a new bug.

 

Plus I still cannot boot into safe mode anymore.

 

Any help / fixes greatly appreciated!

Without dump it is not considered.

pci.h.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

 

I just start a new hackintosh and i have an E-1275ve xeon cpu with an hd p4000 video card.

When i boot osx with clover I have no no acceleration and my resolution is block to 1024/768.

 

On clover, I activate only inject intel in the graphic part.

What should I add to have full acceleration ? imei ? Ig-platform-id ?

 

Regards,

Barnum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

 

I just start a new hackintosh and i have an E-1275ve xeon cpu with an hd p4000 video card.

When i boot osx with clover I have no no acceleration and my resolution is block to 1024/768.

 

On clover, I activate only inject intel in the graphic part.

What should I add to have full acceleration ? imei ? Ig-platform-id ?

 

Regards,

Barnum

I have no such hardware to claim anything.

You should investigate the question:

 what kexts can be responsible for the graphics support and  why they are not loaded.

Compatible PCIID? ig-platform-id? IMEI?

Is there any real Mac with same graphics?

Make the injection by DSDT and if you get new result then I can embed the method into Clover.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey  slice,

 

could you help me with two problems I cannot resolve?   I use clover on a hard drive that I move from system to system. So I configged OEM configs, which works quite nice, except for the two following problems:

 

1. I put voodoohda into oem/some_config/10.9/kexts since it's system and OS version specific (cannot place it into system kexts). I also use some clover kext patch to disable applehda. Sometimes voodoohda will be loaded correctly. But sometimes, voodoohda seems to be loaded too early, so it cannot initialize correctly. 

 

Is there a way to force the order of kext loading, so to ensure, it will be loaded after the applehda kext patch and after relevant system driver loading?

 

2. FakeSMC is sometimes not loaded at all, sometimes it is. Nothing changed in the config. It seems that it will not loaded every time, if I boot in normal/non-verbose mode (although I added a -v switch to the kernel command line). In verbose mode it loads, and sometimes not. Seems to be randomly.  

 

Is this a problem from clover, and if so, how can I fix this? I should I use another fakesmc? Or is this a completely other problem?

 

Thank you for help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey  slice,

 

could you help me with two problems I cannot resolve?   I use clover on a hard drive that I move from system to system. So I configged OEM configs, which works quite nice, except for the two following problems:

 

1. I put voodoohda into oem/some_config/10.9/kexts since it's system and OS version specific (cannot place it into system kexts). I also use some clover kext patch to disable applehda. Sometimes voodoohda will be loaded correctly. But sometimes, voodoohda seems to be loaded too early, so it cannot initialize correctly. 

 

Is there a way to force the order of kext loading, so to ensure, it will be loaded after the applehda kext patch and after relevant system driver loading?

I am using AppleHDADisabler.kext and it guarantied me AppleHDA.kext is not loaded.

2. FakeSMC is sometimes not loaded at all, sometimes it is. Nothing changed in the config. It seems that it will not loaded every time, if I boot in normal/non-verbose mode (although I added a -v switch to the kernel command line). In verbose mode it loads, and sometimes not. Seems to be randomly.  

 

Is this a problem from clover, and if so, how can I fix this? I should I use another fakesmc? Or is this a completely other problem?

 

Thank you for help!

But I never hear that this is a problem with Clover. As you probably know all people using Clover also use FakeSMC.kext.

I see no reason why it will be randomly not loaded.

What is mean randomly? Computer is deterministic system. You should do more observations to understand what is the condition to not load a kext.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using AppleHDADisabler.kext and it guarantied me AppleHDA.kext is not loaded.

But I never hear that this is a problem with Clover. As you probably know all people using Clover also use FakeSMC.kext.

I see no reason why it will be randomly not loaded.

What is mean randomly? Computer is deterministic system. You should do more observations to understand what is the condition to not load a kext.

Ok, hm. I do not know how to make deeper checks. I change nothing in config. On some boot up, fakesmc does not appear in the boot log, and on some (with same settings) boot up, it will appear.

 

What fakesmc version do you recommend for osx 10.9.4?  Maybe it is itself the problem.

 

Does clover generate its own kext caches like chameleon did? 

 

Regarding the voodoohda problem, sometimes it is written that some dependency could not resolved....??  Sometimes not. Lol. No idea :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, hm. I do not know how to make deeper checks. I change nothing in config. On some boot up, fakesmc does not appear in the boot log, and on some (with same settings) boot up, it will appear.

 

What fakesmc version do you recommend for osx 10.9.4?  Maybe it is itself the problem.

 

Does clover generate its own kext caches like chameleon did? 

 

Regarding the voodoohda problem, sometimes it is written that some dependency could not resolved....??  Sometimes not. Lol. No idea :(

FakeSMC 10.9.4 you can try this one 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, hm. I do not know how to make deeper checks. I change nothing in config. On some boot up, fakesmc does not appear in the boot log, and on some (with same settings) boot up, it will appear.

May be it will appear later? Two cores may loads kexts in parallels.

What fakesmc version do you recommend for osx 10.9.4?  Maybe it is itself the problem.

From my signature: HWSensors3 included FakeSMC

Does clover generate its own kext caches like chameleon did?

No. I also doubt that Chameleon did this. This is a system who must create kernelcache.

Regarding the voodoohda problem, sometimes it is written that some dependency could not resolved....??  Sometimes not. Lol. No idea :(

VoodooHDA have dependencies on IOPCIFamily and on IOAudioFamily. If VoodooHDA or AppleHDA wiil be loaded before these families they must wait before start until these families will be loaded.

These families will be loaded if there are kexts that require them. OK about IOPCIFamily.

But if you disable AppleHDA then IOAudioFamily is no more needed so VoodooHDA will fail. 

How to resolve this contradiction? Use AppleHDADisabler.kext

 

This is not my method to work. I still claim that all kexts MUST BE IN SLE including FakeSMC and VoodooHDA.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, I've recently got a weird problem that I think it started with the latest versions of Clover (since >3000 releases).

I start getting this: Ignoring insane frequency value 20307MHz

and it affects both windows and linux, even though I dont boot them from clover! (I used Grub2 to check)

since the 3000 releases I started seeing on About this Mac window this: RAM: 12GB ??? (I do have 12 GB)

and each time I install a new version it either go back to 12GB 1600MHz DDR3 or to 12GB ??? but with the latest releases it's still stuck with the ??? (going back to a working release didn't fix it)

On windows, it show me 12GB and that insane 20GHz value.

I reseted my UEFI FW's preferences, cleaned nvram from OS X (I even tried to reinstall my FW to the latest version, can't cuz the installer finds that it's the same version with the actual FW version), and still the same insane value, I remade Clover from scratch, still the same problem. I tried with other OS's bootlaoders (windows' and grub2) still persists!

What could be the reason of that?

PS:  I tried with both AptioFixes (1 and 2) and OSXLowmem (each separately ofc) and still.

Here is my boot.log : bootlog.log.txt

and my config.plist: config.plist

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've create a  widget for Clover 

Hello Clover  :)  

 

Downloads and you have this

 

open10.png

 

Install ! and this is the widget   :)

I put Six link to the widget 

 

: Clover General Discussion

: Clover AppleLife 

: Clover Tools

: Downloads (SourceForge)

: Clover Wiki

: Clover Themes

 

Its a  flipping Widget

Move the mousse right bottom and Clic to the  i thats going back to the widget

front11.jpg

 

Back side  

 

back10.jpg

 

 

Widget is attaching  to downloads

Enjoy ! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

anyone having issues making latest clover commit?
 

Processing meta-data ....

build.py...
/Users/elite/CloverGrowerPro/edk2/Clover/OsxBdsDxe/BdsDxe.inf(199): error 3000: PCD [gEfiIntelFrameworkModulePkgTokenSpaceGuid.PcdHardwareErrorRecordLevel] in [/Users/elite/CloverGrowerPro/edk2/Clover/OsxBdsDxe/BdsDxe.inf] is not found in dependent packages:
		/Users/elite/CloverGrowerPro/edk2/Clover/CloverPkg.dec
	/Users/elite/CloverGrowerPro/edk2/MdePkg/MdePkg.dec
	/Users/elite/CloverGrowerPro/edk2/MdeModulePkg/MdeModulePkg.dec
	/Users/elite/CloverGrowerPro/edk2/IntelFrameworkPkg/IntelFrameworkPkg.dec
	/Users/elite/CloverGrowerPro/edk2/IntelFrameworkModulePkg/IntelFrameworkModulePkg.dec
 

- Failed -

Share this post


Link to post
Share on other sites

As a temporary solution.

I replaced the similar files in ~/CloverGrowerPro/edk2  to files from the attached archive.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/56771347/oldF.zip

Restart or clearing your cache compilation CloverGrowerPro.
 Then, as usual  in the terminal:  @cloverpro
Probably, it was possible to replace only the files with the extension dec, but I do not have time to check it out.
Last login: Fri May  8 16:23:33 on console
iMac-Droplets:~ droplets$ cloverpro
********************************************
*              Good Afternoon              *
*     Welcome To CloverGrowerPro v5.0      *
*           This script by JrCs            *
*        Original script by STLVNUB        *
* Clover Credits: Slice, dmazar and others *
********************************************
running 'CloverGrowerPro.sh' on 'Mavericks'
Work Folder: /Users/droplets/CloverGrowerPro
Available  : 82888 MB
No Clover Update found. Current revision: 3203
No build already done. Forcing Clover build...
Ready to build Clover 3203, Using Gcc 4.9.2
*******************************************
*    Auto-Build Full Clover rEFIt_UEFI    *
*    Revisions:   edk2: 17379             *
*               Clover: 3203              *
*    Using Flags: gcc49 x64 release       *
*******************************************
Starting >>>>New<<<< Build  Process: 16:26:08
Building CloverX64, gcc49 release
Creating new RAM disk
…………
…..Architecture(s)  = X64
Build target     = RELEASE
Toolchain        = GCC49
Active Platform          = /Users/droplets/CloverGrowerPro/edk2/Clover/Clover.dsc
Flash Image Definition   = /Users/droplets/CloverGrowerPro/edk2/Clover/Clover.fdf
Processing meta-data .................................................. done!
Building ... /Users/droplets/CloverGrowerPro/edk2/MdePkg/Library/BasePcdLibNull/BasePcdLibNull.inf [X64]
Building ... /Users/droplets/CloverGrowerPro/edk2/MdePkg/Library/BaseDebugLibNull/BaseDebugLibNull.inf [X64]
Building ... /Users/droplets/CloverGrowerPro/edk2/MdePkg/Library/BaseMemoryLib/BaseMemoryLib.inf [X64]
Building ... /Users/droplets/CloverGrowerPro/edk2/MdePkg/Library/BaseLib/BaseLib.inf [X64]
Building ... /Users/droplets/CloverGrowerPro/edk2/MdePkg/Library/BasePrintLib/BasePrintLib.inf [X64]
Building ... /Users/droplets/CloverGrowerPro/edk2/MdePkg/Library/BaseReportStatusCodeLibNull/BaseReportStatusCodeLibNull.inf [X64]
Building ... /Users/droplets/CloverGrowerPro/edk2/MdePkg/Library/BaseIoLibIntrinsic/BaseIoLibIntrinsic.inf [X64]
Building ... /Users/droplets/CloverGrowerPro/edk2/MdeModulePkg/Library/DxeCoreMemoryAllocationLib/DxeCoreMemoryAllocationLib.inf [X64]
Building ... /Users/droplets/CloverGrowerPro/edk2/MdePkg/Library/DxeCoreEntryPoint/DxeCoreEntryPoint.inf [X64]
…
….
--------------------------
 Building process complete!
 --------------------------
 Build info.
 ===========
  Package name: Clover_v2.3k_r3203.pkg
  MD5:          bcf10cb7990a12852dc68345a4fba754
  Version:      v2.3k
  Stage:        v2.3k
  Date/Time:    2015-05-08 16:26:50
  Built by:     droplets
  Copyright     2012-2014
  adding: Clover_v2.3k_r3203.pkg (deflated 0%)
  adding: Clover_v2.3k_r3203.pkg.md5 (stored 0%)
open builtPKG
Good Afternoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

 

I install mackintosh 10.10.3 with great help from Crushers.

Only problem that i have now is with memory.

I have installed 32GB and my mackintosh 10.10.3 see only 16GB.
I was try to replace RAM modules in different slots, reset CMOS - remove battery from motherboard,  but always the same problem.

any help would be great.

 

Clover UEFI boot

when installing I check: EmuVariableUEFIx64, OsxApatioFixDrv-64

 

config:

i7-5930 3.50GHz  6 core processor

asus x99-a Motherboard

Nvidia GeForce GTX 780 strix - 6GB / dual 2 cads / not SLI

 


thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone else trying to build Clover 3203 I am getting a error,

 

CloverGrowerPro/edk2/Clover/OsxBdsDxe/BdsDxe.inf] is not found in dependent packages:

 

See below

 

Thanks!

Last login: Fri May  8 10:16:27 on console
osxfr33ks-iMac:~ osxfr33k$ cloverpro

********************************************
*              Good Morning                *
*     Welcome To CloverGrowerPro v5.0      *
*           This script by JrCs            *
*        Original script by STLVNUB        *
* Clover Credits: Slice, dmazar and others *
********************************************

running 'CloverGrowerPro.sh' on 'Yosemite'

Work Folder: /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro
Available  : 393008 MB

No Clover Update found. Current revision: 3203

No build already done. Forcing Clover build...

Ready to build Clover 3203, Using Gcc 4.9.2
*******************************************
*    Auto-Build Full Clover rEFIt_UEFI    *
*    Revisions:   edk2: 17363             *
*               Clover: 3203              *
*    Using Flags: gcc49 x64 release       *
*******************************************

Starting >>>>New<<<< Build  Process: 10:18:11
Building CloverX64, gcc49 release
Creating new RAM disk

Initialized /dev/rdisk2 as a 256 MB case-insensitive HFS Plus volume

Using TOOLCHAIN_DIR='/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/toolchain'
running ./ebuild.sh -gcc49 -release -D USE_APPLE_HFSPLUS_DRIVER --x64

TOOLCHAIN_DIR: /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/toolchain
Initializing workspace
Loading previous configuration from $WORKSPACE/Conf/BuildEnv.sh
WORKSPACE: /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2
EDK_TOOLS_PATH: /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/BaseTools

Running edk2 build for CloverX64 using the command:
build  -D USE_APPLE_HFSPLUS_DRIVER -D USE_LOW_EBDA -p Clover/Clover.dsc  -a X64 -b RELEASE -t GCC49 -n 9 

Build environment: Darwin-14.3.0-x86_64-i386-64bit
Build start time: 10:18:13, May.08 2015

WORKSPACE        = /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2
ECP_SOURCE       = /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/EdkCompatibilityPkg
EDK_SOURCE       = /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/EdkCompatibilityPkg
EFI_SOURCE       = /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/EdkCompatibilityPkg
EDK_TOOLS_PATH   = /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/BaseTools


Architecture(s)  = X64
Build target     = RELEASE
Toolchain        = GCC49

Active Platform          = /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/Clover/Clover.dsc
Flash Image Definition   = /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/Clover/Clover.fdf

Processing meta-data ..

build.py...
/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/Clover/OsxBdsDxe/BdsDxe.inf(199): error 3000: PCD [gEfiIntelFrameworkModulePkgTokenSpaceGuid.PcdHardwareErrorRecordLevel] in [/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/Clover/OsxBdsDxe/BdsDxe.inf] is not found in dependent packages:
		/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/Clover/CloverPkg.dec
	/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/MdePkg/MdePkg.dec
	/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/MdeModulePkg/MdeModulePkg.dec
	/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/IntelFrameworkPkg/IntelFrameworkPkg.dec
	/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/IntelFrameworkModulePkg/IntelFrameworkModulePkg.dec
 

- Failed -
Build end time: 10:18:15, May.08 2015
Build total time: 00:00:02

Cloverx64 release  ERROR!!


Ejecting RAM disk
"disk2" unmounted.
"disk2" ejected.
osxfr33ks-iMac:~ osxfr33k$ 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Anyone else trying to build Clover 3203 I am getting a error,

 

CloverGrowerPro/edk2/Clover/OsxBdsDxe/BdsDxe.inf] is not found in dependent packages:

 

See below

 

Thanks!

Last login: Fri May  8 10:16:27 on console
osxfr33ks-iMac:~ osxfr33k$ cloverpro

********************************************
*              Good Morning                *
*     Welcome To CloverGrowerPro v5.0      *
*           This script by JrCs            *
*        Original script by STLVNUB        *
* Clover Credits: Slice, dmazar and others *
********************************************

running 'CloverGrowerPro.sh' on 'Yosemite'

Work Folder: /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro
Available  : 393008 MB

No Clover Update found. Current revision: 3203

No build already done. Forcing Clover build...

Ready to build Clover 3203, Using Gcc 4.9.2
*******************************************
*    Auto-Build Full Clover rEFIt_UEFI    *
*    Revisions:   edk2: 17363             *
*               Clover: 3203              *
*    Using Flags: gcc49 x64 release       *
*******************************************

Starting >>>>New<<<< Build  Process: 10:18:11
Building CloverX64, gcc49 release
Creating new RAM disk

Initialized /dev/rdisk2 as a 256 MB case-insensitive HFS Plus volume

Using TOOLCHAIN_DIR='/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/toolchain'
running ./ebuild.sh -gcc49 -release -D USE_APPLE_HFSPLUS_DRIVER --x64

TOOLCHAIN_DIR: /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/toolchain
Initializing workspace
Loading previous configuration from $WORKSPACE/Conf/BuildEnv.sh
WORKSPACE: /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2
EDK_TOOLS_PATH: /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/BaseTools

Running edk2 build for CloverX64 using the command:
build  -D USE_APPLE_HFSPLUS_DRIVER -D USE_LOW_EBDA -p Clover/Clover.dsc  -a X64 -b RELEASE -t GCC49 -n 9 

Build environment: Darwin-14.3.0-x86_64-i386-64bit
Build start time: 10:18:13, May.08 2015

WORKSPACE        = /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2
ECP_SOURCE       = /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/EdkCompatibilityPkg
EDK_SOURCE       = /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/EdkCompatibilityPkg
EFI_SOURCE       = /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/EdkCompatibilityPkg
EDK_TOOLS_PATH   = /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/BaseTools


Architecture(s)  = X64
Build target     = RELEASE
Toolchain        = GCC49

Active Platform          = /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/Clover/Clover.dsc
Flash Image Definition   = /Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/Clover/Clover.fdf

Processing meta-data ..

build.py...
/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/Clover/OsxBdsDxe/BdsDxe.inf(199): error 3000: PCD [gEfiIntelFrameworkModulePkgTokenSpaceGuid.PcdHardwareErrorRecordLevel] in [/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/Clover/OsxBdsDxe/BdsDxe.inf] is not found in dependent packages:
		/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/Clover/CloverPkg.dec
	/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/MdePkg/MdePkg.dec
	/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/MdeModulePkg/MdeModulePkg.dec
	/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/IntelFrameworkPkg/IntelFrameworkPkg.dec
	/Users/osxfr33k/CloverGrowerPro/edk2/IntelFrameworkModulePkg/IntelFrameworkModulePkg.dec
 

- Failed -
Build end time: 10:18:15, May.08 2015
Build total time: 00:00:02

Cloverx64 release  ERROR!!


Ejecting RAM disk
"disk2" unmounted.
"disk2" ejected.
osxfr33ks-iMac:~ osxfr33k$ 

See this

 

http://www.insanelymac.com/forum/topic/284656-clover-general-discussion/?p=2134005

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By cvad
      View File Bootdisk Utility
      Make bootable USB Flash Disk for MAC OS X with Latest Clover bootloader revision fast and easy by one click! under OS Windows.
      Special utility from cvad & russian MAC community for new hackintosh users.
       
      Enjoy...
       
      For more information and complete instructions please see this topic.
       
      Anyone who likes the program, please support its Community Score.
       
       
      Feel free to "Rate File"
      Submitter cvad Submitted 04/28/2013 Category Bootloaders  
    • By cvad
      Make bootable USB Flash Disk for MAC OS X with Latest Clover bootloader revision fast and easy by one click! under OS Windows.
      Special utility from cvad & russian MAC community for new hackintosh users.
       
      Enjoy...
       
      For more information and complete instructions please see this topic.
       
      Anyone who likes the program, please support its Community Score.
       
       
      Feel free to "Rate File"
    • By mavifree
      Sir 
      I am new in this, i try to make my hp laptop in hackintosh but i facing some error in clover boot manager while installing but unable to understand it. I really try hard but not able to get there, something i noticed that i facing same kind of error every time. I just watched youtube and visitied so forum like tonymac86, InsanelyMac, Noobsplanate and so on but nothing solved. So Please Please I Request All of You If you can help me to resolve my problem.
      Here Is my Laptop Specs:
      --------------------------------------------------------------------
      Laptop : HP cs2082tx
      Mobo : HP84C1
      Southbridge : Coffee Lake-U/Y PCH
      CPU : Intel Core i5 8265U @ 1.60GHz Kaby Lake- U/Y
      Ram : 8 Gb
      HDD : 256GB SSD & 1TB HDD
      Graphics : Intel UHD Graphic 620 with nvidia MX250
      ----------------------------------------------------------------------
       
      I even don't is my laptop is compatible or not, and don't have MacBook or Mac Desktop so if you can provide important driver and other stuff for installation. I really be very thankful to you.
      Please Reply me if any other information about my laptop hardware i will attached it i only have this info right now. 
       
      and i here attached my screenshot while installation error in clover.
      Sorry for my English.
       
      Please Help Me 
       



×