Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Aperture 3.4.2 on OSX 10.8.2 on VMWare 9

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi, Running Mountain Lion (10.8.2) on VMWare Workstation 9 (tools installed) on Windows 7 64-bit host - has anyone managed to overcome the following error when Aperture starts... 'The installed graphics card does not meet the minimum requirements for Aperture'?


I have tried the hex editor update described herein...






VMSVGA2 plug-in.


I'm stumped!!



Thanks for any advice & help,


Share this post

Link to post
Share on other sites

Thanks - explains why I've had no luck. Guess it'll not work on VirtualBox either?


Successfully runs on 'native OSX' box I've built, but be great to use a virtual OSX mac on my new machine and connect to the underlying NTFS disks through the virtual interface. Oh well... Back to the old box and SMB.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.