Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
staringatlights

Soo close... GTX570 not detected properly?

2 posts in this topic

Recommended Posts

I read that the GTX570 is natively supported in 10.8.2. I must have gone terribly wrong in my install somewhere, because mine isn't properly recognized. During installation I suffered from blank screens and deleted the NVDAGF100Hal.kext driver in order to boot normally. I tried to get the NVIDIA 570 GTX to work under 10.8 using the 300.4 drivers, it didn't have any effect. Booting with GraphicsEnabler=No (or Yes) has no effect.

 

Im a little confused with how I should properly setup the GTX570. Do I need the NVDAGF100Hal.kext driver? If so, is there something I can do to boot without a blank screen (no signal)? If I don't, how do I get the card recognized?

 

So close, yet so far...

Edited by fantomas1
Please remember that you are in a public forum, a bit of courtesy is always welcome. It's always nice to start by saying "Hi" or "Hello" before asking a question or seeking help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×