Jump to content
sonitron25

Issue with App Store

10 posts in this topic

Recommended Posts

Well I have a problem with the App Store, I always want to say to connect ERROR HAS OCCURRED UNKNOWN and no way to get into Mountain Lion 10.8.2 instead I have the Lion 10.7.5 installed on another hard drive and if I go, after asking the following:

 

1 Open preferences

2 Click Network

3 Erase all network connections there with the small -

4 I have / Library / Preferences / SymtemConfiguration

5 Erase NetworkInterfaces.plis

6 Empty Trash

7 System Repair permissions (Kext Wizart)

8 restart

9 Open preferences

Click on Network 10

11 I add the network and wi-fi that I have

12 I give Apply.

 

With this system going in Lion 10.7.5 besides having the Chameleon v 2.1 r1819.

Then in Chameleon Wizard Buil Ethernet I put in = yes and PCIROOT = 1

The case that if I can enter Icloud ML.

In normal ML going very slow Internet.

I believe that is the subject of the chart, I have a Geforce 9500, in ML I have to put in GraphicsEnabler = Y. Failure screen stays black.

 

Any help or insight .......

 

I have the following configuration:

 

Gigabyte GA-P67X-UD3-B3

GeForce 9500 1 GB

Intelcore 7 2400-3400

1333 DRR 8GB Memory

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I have only one Ralink Wifi

Did you have ethernet ?

Or is your wifi a usb port ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

you need working ethernet for app store to work. You can use wifi, but ethernet has to at least be enabled

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello

 

u must have that

 

 

use one of last chameleon

 

valid serial in smbios

 

ethernetbuiltin=yes

 

ethernet in en0

 

wifi in en1

 

if nothing of this works

 

insert also in org.chameleon

 

SystemId

**

 

Replace the ** with the key generated from http://www.famkruithof.net/uuid/uuidgen

 

good hack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing does not work I have put the number as usual UUID.

The Enoch chamaleon I have the 2070.

Here you will step you read Boot.plist :

 

 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">'>http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">

<plist version="1.0">

<dict>

<key>DSDT</key>

<string>/Extra/DSDT.aml</string>

<key>Default Partition</key>

<string>hd(0,3)</string>

<key>EthernetBuiltIn</key>

<string>Yes</string>

<key>GraphicsEnabler</key>

<string>Yes</string>

<key>Kernel Flags</key>

<string>npci=0x2000</string>

<key>Legacy Logo</key>

<string>Yes</string>

<key>PciRoot</key>

<string>1</string>

<key>SystemId</key>

<string>8cfde080-1ead-11e2-81c1-0800200c9a66</string>

<key>Theme</key>

<string>iHack</string>

<key>Timeout</key>

<string>8</string>

<key>USBBusFix</key>

<string>Yes</string>

</dict>

</plist>

 

And this in the SMBIOS.plist

 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">

<plist version="1.0">

<dict>

<key>SMbiosdate</key>

<string>10/14/11</string>

<key>SMbiosvendor</key>

<string>Apple Inc.</string>

<key>SMbiosversion</key>

<string>MBP81.88Z.0047.B24.1110141131</string>

<key>SMboardproduct</key>

<string>Mac-94245A3940C91C80</string>

<key>SMfamily</key>

<string>MacBook Pro</string>

<key>SMmanufacter</key>

<string>Apple Inc.</string>

<key>SMmanufacturer</key>

<string>Apple Inc.</string>

<key>SMmemspeed</key>

<string>1333</string>

<key>SMmemtype</key>

<string>24</string>

<key>SMproductname</key>

<string>MacBookPro8,2</string>

<key>SMserial</key>

<string>????????????????</string>

<key>SMsystemversion</key>

<string>1.0</string>

</dict>

</plist>

 

 

and many thanks for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello

 

SMserial

????????????????

 

use chameleon wizard to generate a valid smbios

 

must have

 

ethernet in en0

 

wifi in en1

 

system pref network

 

google it

 

good hack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×