Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
rebu90

ho fatto una ca**ata con le kext...al login niente mouse & tastiera

4 posts in this topic

Recommended Posts

ciao a tutti. ho...o meglio...avevo un sistema hackintosh funzionante composto da una scheda madre asus p8z68 v-pro gen3,intel i7 3770k ivy bridge,32gb di ram e hard disk ssd 240gb corsair, mountain lion installato con ###### e configurato con ###### subito dopo (con dsdt) . tutto ok fino a quando ho deciso di installare le kext per le usb 3.0 (ho sostituito iousbfamily.kext e iousbmassstorageclass.kext...reboot. il sistema si avvia tranquillamente (quando compare chameleon la tastiera funziona) solo che quando arrivo alla schermata di login non c'e la freccetta del mouse e digitando con la tastiera non succede niente. ho provato a rimettere le kext originali,nulla da fare...cosa posso fare? vorrei evitare di re-installare tutto. grazie! buona giornata

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Quei cancelletti la dicono "quasi" tutta...

 

Prova spartana... a caldo (a sistema avviato) stacca e riattacca le due USB della tastiera e del mouse...

 

Altrimenti dovresti ripristinare AKA eliminare i problemi che sono stati installati da ######, e qui non ti sa aiutare nessuno....

 

Fabio

Share this post


Link to post
Share on other sites

ciao! grazie per l'attenzione. sto provando ora ma nulla da fare...ho anche provato vari consigli che ho letto qua e la su internet tipo i vari comandi al bootloader (usbbusfix=yes),le sto provando tutte...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avvia l'installazione da USB, ricava una piccola partizione sul disco con Utility disco ed esegui un'installazione su quella, ti servirà come partizione di riserva e da quella potrai ripristinare le condizioni iniziali sulla partizione principale usando kext wizard.

Fino a che farai delle prove la seconda partizione ti sarà utile, quando non ti servirà più la potrai eliminare con Utility Disco estendendo poi la partizione principale.

Ciao

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By ayeshch
      Me (and many other people) experience eye-ache from new Macbooks (and windows machines).
       
      I have spent two years of trial-and-error and found that installing macOS Mavericks on my MacBook (pro 13 late 2013, Intel Iris 1536 MB) resolves the issue of eye ache completely. (it is believed that newer systems use harsher version of temporal dithering that causes of a certain group of indivisuals eye aches).

      I cannot stay at Mavericks because of software support and security issues, so the only thing is an issue now:

      How can I take drivers from Mavericks and install them on Catalina? (I tried replacing .kext in /System/Library/Extensions with old files but it didn't work).

      It would be so great if possible!

      Thank you
    • By agrafuese
      Hello, I hope I am posting in the right place...
       
      I am having issues with VoodooInput. It loads fine, no errors or KPs, but movement is erratic. It seems when I am moving the cursor with my index finger and then try to click with my thumb, the cursor will shoot to the bottom of the screen, causing erroneous clicks and a lot of headaches. Sometimes it shoots to the top instead. Sometimes it performs as expected. It's unpredictable. 
       
      I have used VoodooI2C + VoodooI2CHID instead, and they work perfectly fine, but unfortunately they cause KPs. Plus, I like that VoodooInput is a singular kext. This is why I am trying to see if there's any way to fix this issue.
       
      Please see signature for my specs.
       
      Thank you.
    • By mrwlkr
      Hello everyone, I've an Acer Aspire E5-574 running Mojave at last update, everything is fine, except by the laggy mouse, as the attached, when the system needs the graphic card (Intel HD 520) it's generates a lag.
       
      Thanks

      final_5e2761c58c6b910015da7cf6_967905.mp4 Send me MacBook-Pro-de-Murilo.zip
    • By Michel M
      Hello,
      I recently create my hackintosh using macos catalina and opencore.
      But I'm facing an annoying issue :
      My mouse pointer is skipping frames for like 10 secondes after boot up and then come back to normal behaviour.
      Does someone from were this issue is coming ?
      Thank you !
       
       
      Config :
      I5 8600K
      z370 chipset
      Integrated gpu
       
    • By johnny28
      Ho una tastiera wireless Apple Magic Keyboard con tastierino numerico (layout italiano), con Catalina OK, ma quando la uso con Windows 10, ho un piccolo problema i tasti "<" e "\" sono scambiati, nel senso che quando pigio sul tasto "\" ottengo invece "<" e viceversa. C'è modo di correggere il problema, senza dover ricorrere ad un software a pagamento come "Magic Keyboard Utlities" ?
×