Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
XmodD

[Problem] mini PCIe half does not correctly work after WhiteList mod x121e corei3

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi there,

 

I need help ;)

 

I installed a WWAN Module to my big Mini PCI E Slot. So I bought a new half mini PCIE Atheros Card for OS X Atheros 9280: 2.1.14.6.

 

OS X accepts the Card as Airport Extreme. But I cannot find any networks. As well the card does not work on Win7. Installed but not working.

 

I tried two diff. modded bios files. Can someone maybe tell me what the problem is? Or can can someone help me to create a new non white list bios?

 

The White List Bios in the Web are all for the WWAN slot. MAybe there is a whitelist on the HAlf PCI E Slot

 

My system is a Lenovo x121e Core i3

 

 

Thank you anyway need help and inspiration!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×