Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
motafocars

Travamento de Boot

4 posts in this topic

Recommended Posts

Olá, ja estive aqui procurando soluções para o mac 10.6.8, eu consegui instalar e usar ele 100%.

Todas as portas da placa mãe funcionando, Geforce 100%, boot pelo HD, WIFI, Mouse PS2, entre outros (agradeço ao arthur que ajudou muito).

 

Pois bem. Eu passei um tempo usando o MacOS10.6.8 e realmente gostei muito dele, para trabalho é mais estável e tem mais recursos que o windows para o meu caso.

 

Porém, fui tentar me aventurar instalar o 10.7.

 

Primeiro eu tentei instalar ele atualizando com o sstema aberto, não deu certo, a instalação abortou.

Depois fiz uma instalação limpa, a partir de um CD de instalação o 10.7.

Eu consegui instalar usando o método do Xmove.

Eu consegui instalar sem erro, fiz a partção, formatei e instalei 100%.

 

Mas não consigo dar boot pelo [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]

Iniciando no modo verbose(-v), tenho essa tela

 

35ceupx.jpg

 

e

 

 

35lxc3m.jpg

Jaja eu edito a assinatura.

 

Configuração.

 

Placa mãe MSIG41M-S01 Processador: Core2Solo 2.2ghz Memoria ram 4GB Placa de vídeo Geforce 250gs HD maxtor 500gb (não é 4k)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Desculpa a demora de responder, mas as eleições fizeram que eu viajasse para votar.

Bem, voltei e desabilitei as portas k.

 

Fiz novamente o boot

Deu erro em algumas kext's.

fiz o boot pelo windows e coloquei as kexts do 10.6.8 e reiniciei com -v -f e o boot n funcionou.

 

tentei o boot com -v -f arch=i386 e ele iniciou.

 

Só consigo inicia-lo como 32bit, não como 64bit.

quanto tento iniciar com 32bit ele da erro.

 

e minha placa de rede n funciona mais. Atheros ar5001x

 

quer que eu tente iniciar sem o arch=i386 em modo verbose e coloque a foto aqui?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Non ti ho messo io quelle impostazioni I sul config.. Poi aggiorna i kext.. 
    • So, i am thinking about pubblishing the stable release of tinu 2.0, just with a few minor chenges from the last pre-release, and to focus my work on the next one, i have just chenged a couple of UI things for the stable release and add a warning message if you try to use a time machine disk as a target drive to create the macOS install media, for the release that will come after the stable 2.0 release (and maybe also after a bug fix release for the 2.0 if needed) i am trying to use the system apis to manage the tasks which needs special priviladges to be executed, instead of the "sudo" based system which i am using now, this will make the application more secure and reliable, and also you will have to do the authentication only one time, when creating an install media, and using this system maybe i can also pubblish the application on the app store (obviusly just a limited version for mac users, but a version with all the features unlocked will be always available outside the app store and will have all the hackintosh-friendly features as well). But to do that i need to re-write a large amount of code into the app, because all the tasks which needs special permitions needs to be re-implemented differently, so that's why i do not want to use this in the 2.0 release, so because i am going to finish with tinu 2.0 tell me every complain or problem you are having with the latest pre-release or the latest release of tinu, so i can work on that before releaseing the stable 2.0 version
    • here it is,
      https://drive.google.com/file/d/1_FwNFczk4CdIfiIQ-T1pX_LY1takRuny/view?usp=sharing
    • Baio77 per me ciò che hai scritto è abbastanza "arabo" non ho capito nulla... comunque mi sono rivolto prevalentemente a questo forum per sistemare delle cose che non funzionavano e molto gentilmente Gengik me le ha sistemate, facendo lui però... io ho solo capito che l'impostazione per la grafica non va messa perché crea fastidiosi sfarfallii all'interno delle applicazioni nonché al finder nella parte superiore a sinistra (se leggi i post precedenti trovi le descrizioni)... stop sono riuscito a risolvere solo questa cosa da me leggendo anche in altri forum  proverò il tuo config.plist pulito e farò sapere. Grazie dell'aiuto
    •   Thank you Baio77. Here is my CLOVER folder and the Hack info. 
            For Some Reason I can't upload my CLOVER folder. But here you can download...
      https://www.dropbox.com/s/vjprxs1idtj9pt7/CLOVER.zip?dl=0     Thank you again!!!   HackInfo_Report.zip


×