Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
SamReedy

ATI Radion 5450 and post install

1 post in this topic

Recommended Posts

Installed ML on my hackingtosh tonight, although the installer failed it still boots and works, and the same with the combo update, so im running 10.8.2 now

 

 

I am trying to sort my graphics card out, and ATI radion 5450, Ive installed ati5000injector, along with all the other ati kexts and I can only view it 1900x700 which is wrong for my monitor, I also get quite a lot of lines across the screen.

 

I cant boot with graphic senabler= yes as I get stuck on 'iobluetoothhcicontroller start completed' and I believe the next line is to do with the graphics so its hanging there.

 

 

the 5450 has been reported to work with 10.8 with the ati5000injector and GE=yes and it worked with me on 10.7

 

 

 

I also have no sound kexts loaded yet, everytime I run mult i beast and instal either the voodoo kext or the RLT8xxx kext it wont boot, not even in safe mode, I have a gigabyte GA-H61MA-D2V any links to kexts for that?

 

 

 

 

cheers all

 

 

Gigabyte GA-H61MA-D2V

Intel Pentium G380

4Gb Ram

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×