Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Angel Mata

Has anyone been able to install any version of iOS in an HP All In One Computer with AMD?

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi.

 

I tried to install Snow Leopard on a PC HP Pro 1005 Series All in One with AMD E-450 APU with Radeon ™ HD Graphics 1.65GHz, but I could not. I used the EmpireEFI_V108 and EmpireEFI4AMD_SB600_support_added with a Mac OS X Snow Leopard Single Layer disk.

 

I have a windows partition and another where I want to install the iOS, empty.

 

Insert the Empire EFI and start with it, Darth Vader appears and the partitions in the hard drive, in my case I get 3 partitions, a 100MB system partition, the window partition and the new partition where I want to install the Snow Leopard, besides the Empire EFI disk.

 

After I proceed to remove the Empire EFI disc and insert the Snow Leopard disk, the icon on the screen changes to the Snow Leopard disk.

 

Now press enter and white letters appear in the screen as if reading the disk and the screen darkens but there are not moving later and the drive light is not blinking means that the drive is not reading from Snow Leopard disk.

 

I hope you can help me to solve this problem.

 

Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Amd APUs doesnt have osx support.

 

Ok Ok, thnks a lot, Could you tell me the website where i can read this? What processors are supported? Pls. Thnks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By rio2
      How to make AppleHDAController load on Ryzen boards?
      Rename(/add) your audio controller to your DSDT/SSDT as HDEF Add a _DSM method to your HDEF device with layout id 1 Patch the AppleHDAController binary, because it has a static table containing the supported PCI Vendor/DeviceID pairs and it also checks the VendorID against known values. As an example I provide a dif file and patched 10.13.3 binary, but if you want to I can patch the binary for other versions.  
      After AppleHDAController loads to actually get sound working you need to patch AppleHDA.kext for the codec on your board. First I tried to use Lilu+AppleALC for this task, but for some reason it refused to work. (I might look into it later why) But for the time being it was easier to use toleda's cloverALC script for that, but to make it work I had to change(/remove) the specified location of the HDEF device from the script. And for some reason it also required me to mount the EFI partition manually.
       
      Change this:
      if [[ $(cat /tmp/HDEF.txt | grep -c "HDEF@1") != 0 ]]; then Into this:
      if [[ $(cat /tmp/HDEF.txt | grep -c "HDEF") != 0 ]]; then  
      AppleHDAController_Patched10.13.3
      AppleHDAController-10.13.3-AMD.bdiff
    • By Teress
      Hi, I tried during last 4 days almost everything but now I call for help. I have RX560 running on 10.13.4. Previously I was running it on 10.12.6 and had the same problem, but after waking from sleep my thiord display came to life, but it is not working anymore on 10.13.4. Without or with Lilu & Whatewergreen my system correctly recognize my gpu as RX560 but only 2 of 3 displays are displaying content, third display is black but recieving some signal. When I change cabling and connect only two, any combination of 2 displays is working. System profiller and system preferences are sayin I have 3 displays connected.

      Please can somebody help me to figure it out?
      Thanks a lot in advance. Tried to upload my ioreg but it is greater than 10MB allowed for me :(



    • By Insanelymac_user_abc
      Is it possible to install an older OS X.5 Leopard or OS X.6 Snow Leopard Hackintosh system on a modern i7 processor PC?  
       
      I need to to run either of those systems using an Intel Core i7-4770K Quad-Core Desktop Processor on a Gigabyte GA-Z87MX-D3H motherboard.
       
      I saw this post where someone said “Clover 32Bit should boot Leopard as well, using Legacy mode. You will need 32bit kexts as well.”  https://www.insanelymac.com/forum/topic/331457-bootloader-for-leopard/ .. Would that be valid advice for me to follow up on for my configuration?  I see that Clover 32 bit is no longer in development.. https://www.insanelymac.com/forum/topic/317521-good-bye-clover-32/
       
    • By verymilan
      Hi, i recently set up High Sierra on my AMD computer with the help of the amdosx community (i actually used an installer just to confirm that something would work in the first place before i spend hours for nothing, i can and could have downloaded High Sierra the "legal" way).
      However the graphicscard is recognized properly, the 6gig are recognized and i have no artifacts and no screen tearing with the official nvidia webdriver,
      but unfortunally, dark colors have horizontal dark stripes in them and specific bright colors like on left bar of system windows such as settings do flicker like low fps.

      I only used the clover on the flash drive for now and i'd like if it's worth digging deeper of if i should just forget about it as it is a common nvidia problem on macOS.
      Would be amazing to know.
       
      Closer machine infos:
      * High Sierra (misses a recent minor patch as my network is veeeery slow and i got this nvidia issue anyway so i mainly jumped back to linux)
      * AMD fx8350
      * Asus Sabertooth 990fx Ref. 2.0
      * NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
       
    • By hackintosh_builder
      Hello, I am interested in building a Hackintosh using Threadripper. Could you please recommend good motherboard(s)? Is there one that is fully compatible with the Hackintosh?
×