Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
swexbee

Error when trying to install

6 posts in this topic

Recommended Posts

hi,

i'm trying to boot up from the snow leopard hazard distro but i get this error:

2quka3b.jpgMy specs:

GPU: Nvidea geforce GTX 570
CPU: AMD Phenom II x4 975 (3.60 GHz)
PSU: Ace of sweden 650w
RAM: 8GB ddr3
Motherboard: Gigabyte GA-990XA-UD3

Share this post


Link to post
Share on other sites

How long did you let it run for? Sometimes it will keep going, just takes a while.

 

Also, I could never get Hazard to run with my Phenom II X6 1075T, but I got it to run with http://www.insanelymac.com/forum/topic/201330-guide-how-to-install-snow-leopard-retail-on-amd-pc-osx86/ this guide. If you don't figure out, I'd consider giving that guide a try, otherwise try booting with -x

Share this post


Link to post
Share on other sites

How long did you let it run for? Sometimes it will keep going, just takes a while.

 

Also, I could never get Hazard to run with my Phenom II X6 1075T, but I got it to run with http://www.insanelym...n-amd-pc-osx86/ this guide. If you don't figure out, I'd consider giving that guide a try, otherwise try booting with -x

 

thanks for the fast reply as for the problem i let it run for about 5 minutes so i guess i'll let it run for a little longer this time, and if it dsn't work i can always try that tutorial you gave me..

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for the fast reply as for the problem i let it run for about 5 minutes so i guess i'll let it run for a little longer this time, and if it dsn't work i can always try that tutorial you gave me..

 

All right, let me know what happens! I'm still teaching my self with guides and such but let me know if you need any more help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

All right, let me know what happens! I'm still teaching my self with guides and such but let me know if you need any more help!

wow i feel stupid... i just had to wait 10 mins before it disappeared and the installer started. However it turns out hazard didn't work for me so i guess i'll follow that guide you sent me...

Share this post


Link to post
Share on other sites

haha, that's usually the case, it didn't seem like there was a problem there :)

 

Anyways, if the guide I posted earlier doesn't work, try http://www.osx86.net/desktops/9746-guide-os-x-10-6-amd.html it's the guide I JUST used to install my mac. While you were doing that I was reinstalling my mac with the specs below following this one :P, it's a lot easier to understand IMO. but there were a few other things, let me know if you need more help and I'll respond asap!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×