Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
beta992

OS X Mountain Lion - ASUS P8H67-M Pro (B3) Installation Guide

35 posts in this topic

Recommended Posts

Ok,I've reached the installation without any problem,so thank you a lot!

Now I'll do all the patches..The problem is that when I try to do something that require id and pw. It always says that pw are incorrect, so I can't do nothing..How can I fix that issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok,I've reached the installation without any problem,so thank you a lot!

Now I'll do all the patches..The problem is that when I try to do something that require id and pw. It always says that pw are incorrect, so I can't do nothing..How can I fix that issue?

I think you mean the password from your account? I think you entered wrong. You should try to make a new one (or reinstall) and just set an easy password for your account. E.g. 1234/admin or install

Share this post


Link to post
Share on other sites

I solved this problem by reinstalling os x..Now I need a big help for the post installation and then for the upgrade to 10.8.3..After installing it, I must boot with clover usb and here comes the problems:

- When I use ubuntu live cd to generate dsdt it doesn't work..It generate an empty aml file(and I can't see what the usb have inside because clover boot on safe mode only)

- I've placed ssdt.sh made on vbox sistem into downloads directory to make my own ssdtPRGen.sh,but if I type as you said I don't get anything on my desktop....

- I'm not sure how to patch intelcppm with the script attached, beacuse is for 10.8.3 version..will it work?

- I don't know how to make my ethernet working, because I'm not so expert so I found this part quite difficult..

- Is after doing all these thing that I can make clover as bootloader?

 

Hope you can help me once again :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm stuck on post-installation...I can't generate any ssdt, I don't know how to let my ethernet work and if I try to install clover on my partition it has always an error...

Can someone help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I solved this problem by reinstalling os x..Now I need a big help for the post installation and then for the upgrade to 10.8.3..After installing it, I must boot with clover usb and here comes the problems:

- When I use ubuntu live cd to generate dsdt it doesn't work..It generate an empty aml file(and I can't see what the usb have inside because clover boot on safe mode only)

- I've placed ssdt.sh made on vbox sistem into downloads directory to make my own ssdtPRGen.sh,but if I type as you said I don't get anything on my desktop....

- I'm not sure how to patch intelcppm with the script attached, beacuse is for 10.8.3 version..will it work?

- I don't know how to make my ethernet working, because I'm not so expert so I found this part quite difficult..

- Is after doing all these thing that I can make clover as bootloader?

 

Hope you can help me once again :)

I'm stuck on post-installation...I can't generate any ssdt, I don't know how to let my ethernet work and if I try to install clover on my partition it has always an error...

Can someone help me?

Please don't make double posts. Also please read the first post, everything you need to do is described.

 

To get your ethernet to work follow this post.

 

- When I use ubuntu live cd to generate dsdt it doesn't work..It generate an empty aml file(and I can't see what the usb have inside because clover boot on safe mode only)

I had this problem also. Just make a folder on the (same) USB and drop all files in their (drivers, utilities, 10.8.3 combo update, etc.).

 

- I've placed ssdt.sh made on vbox sistem into downloads directory to make my own ssdtPRGen.sh,but if I type as you said I don't get anything on my desktop....

That doesnt work, do this on the main system, not in a vbox. Just place that file on the desktop.

 

- I'm not sure how to patch intelcppm with the script attached, beacuse is for 10.8.3 version..will it work?

Just download the latest one. It only works for 10.8.3.

 

- I don't know how to make my ethernet working, because I'm not so expert so I found this part quite difficult..

See above

 

- Is after doing all these thing that I can make clover as bootloader?

Yes

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm sorry about double post!

I've carefully read the guide and I'll try to follow your suggestion about ssdt...

But I already read the guide that tell how to make realteck work, but on my S/L/E there aren't any kext has he said, and if I go to system preferences, network, is just an empty window in which I can't do nothing..Is also true that I didn't understant well that guide...

About audio kexts what I should do?

I finally had my dsdt compiled (I didn't used ubuntu live)..I have to place it on my desktop?

Btw clover won't install correctly, but I'll post what it says, maybe it can be useful..

Sorry for all these questions and thank you for the patience!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi beta992, how much do you get on Geekbench? I don't understand your CPUPM edit with MacBookPro8,3 data. For USB 3.0 try GenericUSBXHCI.

And here is the patch for your board, maybe you can fix the problem with sleep. Or try using Chameleon to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi beta992, how much do you get on Geekbench? I don't understand your CPUPM edit with MacBookPro8,3 data. For USB 3.0 try GenericUSBXHCI.

And here is the patch for your board, maybe you can fix the problem with sleep. Or try using Chameleon to fix it.

Hi giofrida,

 

Will try add a score this week for Geekbench. I edited CPUPM with the MacbookPro8,3 data to get more P-states.

This patch is not compatible with the newest BIOS, that is why I use their patch for newer BIOS as base.

 

Thanks for the USB3.0 tip! I don't have any USB3.0 device yet, but it would be nice to have more USB-ports. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi giofrida,

 

Will try add a score this week for Geekbench. I edited CPUPM with the MacbookPro8,3 data to get more P-states.

This patch is not compatible with the newest BIOS, that is why I use their patch for newer BIOS as base.

 

Thanks for the USB3.0 tip! I don't have any USB3.0 device yet, but it would be nice to have more USB-ports. :)

 

Thanks. Just tried editing the kext. It "unlocks" at least 3-4 more p-states. Maybe I'll try doing the same thing with our laptop because I only get 924MHz and 2260MHz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. Just tried editing the kext. It "unlocks" at least 3-4 more p-states. Maybe I'll try doing the same thing with our laptop because I only get 924MHz and 2260MHz.

Yeah, you could try. For some this will give more P-states for some reason.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×