Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


raga aiutatemi vi prego :(

3 posts in this topic

Recommended Posts

Ho messo lion 10.7 su un hp pavilion dv6 2147el ho fatto l aggiornamento all ultima versione , ho riavviato , l ho avviato in verbose mode con il comando -v cpus=1 busratio=17 e mi da un bel kernel panic

Qui sotto la cover

Share this post

Link to post
Share on other sites

devi rimettere il fakesmc e le altre kext...

poi ovviamente anche il kernel, dsdt ecc ecc....


Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By MikixIT
      Salve a tutti, sono nuovo
      Ho un problema per installare il mio primo hackintosh 
      le mie spec sono: i7 720qm , gt730 2 gb ddr3, 8 gb di ram e una motherboard che non si capisce modello sia(perchè? perchè è un preassemblato a cui ho modificato i componenti mi lascio anche uno screen di cpuid se può essere utile comunque è legacy,comunque la motherboard è intel. )
      Comunque ho creato un boot usb con clever per installare Sierra e tutto va okay fin quiando vado in kernel panic, ho provato diverse boot flags ma non riesco ad arrivare all'installer di Cupertino
      CHIEDO AIUTO,grazie ancora aspetto risposte
    • By MikixIT
      Hi guys
      i need help for this kernel panic its the first hackintosh for me
      I posted photo error
      my spec: i7 720qm,gt 730 2 gb ddr3 msi,8 gb ram
      its a desktop
      Pls help me

    • By Tom Snow
      Hello everyone, ever since installing the security update at the end of January, I've been having two issues.
      The first is the kernel panic that happens every time I try to boot. After much research, here and elsewhere, I learned that the issue is Lilu.kext which I did not update prior to installing the security update. So now I have the latest version downloaded to a USB drive, but I cannot copy it to the hackintosh...
      Every time I try to boot into Recovery, the system just locks up. So I tried replacing the file via the UEFI shell and again from Kali, and in both cases I couldn't because both OS's see the Mac's file system as "read-only." I did some research on how to fix Recovery and found that I need to put FakeSMC.kext in the /EFI/CLOVER/Kexts/Other directory on the Recovery HD, which I cannot do for the same reason I can't replace the Lilu file (the HD is read-only to all other OS's).
      I tried booting off my old Snow Leopard CD, and that doesn't work either; every time I try it just quits mid-boot, resets the computer and reboots into Clover.
      Can anyone give me any suggestions? I'm out of ideas at this point.
    • By superdooper71
      Hi all,
      I am trying to build a system with the following Components, but I am running into trouble ; )

      ASRock Z270M Pro4 Micro ATX Intel Motherboard
      Intel Core i7-7700K Kaby Lake Socket 1151 CPU w/Intel HD Graphics 630
      Crucial Ballistix Sport 32GB (2x16GB) 288-Pin DDR4 2400MT/s (PC4-19200) Desktop Memory
      Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 Graphics Card
      Uptown Cube Case mATX
      Cooler Master CPU cooling
      Tecnoware 650W Power Supply
      Kingston 120GB M.2 Solid State Drive (System only)
      Kingston SSDnow 256GB SATA3 SSD
      Seagate Barracuda 2TB Hard Drive

      Mac OSX Sierra 10.12.6

      I have issues getting my 10.12.6 Sierra USB drive complete the installation.
      The system load the USB it starts and then freeze almost at the end.

      I booted in verbose mode and iget stuck on "appleacpicpu"

      I enclose the EFI folder completed with the config.plist I am using. Please can someone help me as I am struggling fromxmas and my little selfmade pressy turned as a nightmare : )

    • By sistoelemento
      KP appears randomly!
      This issue gets solved when i replace the kexts in s/l/e with the untouched ones from another OSX installation. But again reaches KP when rebooted.

      The KP message shows IOGraphicsFamily as the suspected kext.

      What i did to get rid of the error temporarily (getting reverted on reboot)

      >Booted in safemode
      >Used kexwizard to replace kexts(list of kexts attached) in s/l/e as they are recently modified. Found out this by sorting the s/l/e directory according to date modified!
      >Replaced with original kexts from another 10.12.6 system > reboot > Now the system boots perfectly.

      But when i restart - the KP appears again.

      OSX: 10.12.6
      Intel HD 530 
      Core i3 Skylake 3.7Ghz
      Dell Optiplex 3046

      See my Clover config attached

      config (1).plist.zip