Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
bobthet101

Virtualbox SnowLeopard , AMD Wont Boot

Recommended Posts

Hey all , i was successful in installing booting and updating a virtual box of OSX Snow Leopard on an Intel Sandy Brigdge I7 , with the help of a boot disk.

I am trying to the same thing with the amd equivalent boot disks OSX86_ModCD-032311-151021 installing off a retail image of OSX SL and run into a snag.

The system boots fine from the disk running the rd(0,0)/Extra/modbin_kernel , as well as finds the hard ware from VB , and will even install , however once installed the chamelon boot loader shows , then the apple screen shows , and stops there. No errors , no kernel panic , no spinny circle. Just quits.

 

I have tried 5 different boot disks , all work the same.

 

 

Anyone have any ideas ?

 

 

Processor is an AMD FX - 4100

 

 

but as i said all of this is running on Virtual Box.

 

oh as an update i ran it as a -v and tried to screen shot but it goes black as soon as i click out ... the last thing i saw was Starting Darwin x86 and something about couldn't find AHCI

 

 

screenshot attached :

 

 

Screenshot.png

Edited by bobthet101

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×