Jump to content
InsanelyMac Forum
MarioMelegari

Iatkos v7 problem

Recommended Posts

Hi there, i've installed iatkos v7 on the pc in sign. Both audio card and video card works but the system don't recognize the network card even if my pc is connected with the router (netgear) through the Ethernet cable. Any solution or alternative ditros that work better with my pc??

 

Think you very much.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

So this driver will work with my integrated network card and with iatkos v7? Thank you very much man! I will post in there'll be problems!

If you run Hackintosh,need to test everything to finish job.. :thumbsup_anim:

Share this post


Link to post
Share on other sites

i've just installed the kext in my pc but it didn't work. i really don't know why. i've searched for network diagnosis but it says that ethernet don't works.. any suggestions? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I successfully installed iAtkos v7 on my Dell Inspiron 1318 the working kexts i installed were the BRCM43xx (for the wireless) and the PS2 for the trackpad and mouse. The configuration for the Graphics card wasn't exactly right, but i got it under the right resolution and hooked it up with the VGA cable that goes to my Vizio TV and unplugged it a couple times until the screen show up on the laptop. me being an idiot, tried to install Snow Leopard because I wanted to be updated to at least that version(if i could upgrade to Lion or Mountain Lion even better). The problem was I tried to install it over the partition that already had iAtkos v7 on it. It stopped and gave me an error about a quarter of the way through. I ended it and tried to start the installer up by booting it from the external HD I have it on. It didn't work. So I tried to boot normally back into the mac partition and it kept getting stuck on the grey apple screen with no loading circle. I then booted into verbose mode and I got this post-1088721-0-68869400-1351376806_thumb.jpg

I'm very new to this hackintosh stuff so If anyone could please explain in detail how I can fix this, or better yet install SL, I'd greatly appreciate it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just try to re install iAtkos v7. And you can't update directly from v7 from OS X 10.6, Try downloading Snow Leopard iATKOS s3 v2 as that is OS X 10.6.8 :D Hope i helped

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just try to re install iAtkos v7. And you can't update directly from v7 from OS X 10.6, Try downloading Snow Leopard iATKOS s3 v2 as that is OS X 10.6.8 :D Hope i helped

Well I figured out how to install iAtkos S3 v2 on my Dell and I did a vanilla install on my AA1 ZG5 (10.6)

On my inspiron I sorta successfully updated to 10.6.8 using a method i found on the iatkos forum which worked great for 10.6.7 but from 10.6.7 to 10.6.8 I have problems. The computer now is really slow and alot of the kexts don't work anymore, like my BroadcomFix(wifi), BCM5906MEthernet, and the kexts for USB storage. Popping in a CD/DVD doesn't work either. I've tried repairing permissions and reinstalling the same kexts and whatnot but none of that works, still slow and nonworking kexts.

If anyone can tell me how to install iAtkos L2 onto the Dell then please do tell I already have both a restored image on a USB and burned to a DVD both of which freeze up whenever I try to install.

As for my Acer I have no idea what to do because when ever I try to update to 10.6.7 or .8 it either gives me an error or gives me a reboot-loop after a successful install.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×