Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
Thunderbolt

Sapphire HD 6750 2 GB

3 posts in this topic

Recommended Posts

Anyone have any luck with the HD 6750 in SL 10.6.8 ? I have tried Chimera 1.7 and 1.8 which at times only gives me the LED res of 1600x900 but no QE.

 

I am using Kabyls boot file and currently I am sitting on the HD 5450 due to QE in 6750.

 

Any info / help appreciated.

 

Thnx.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using GraphicsEnabler?

 

GE causes problems with it. I am currently using the HD 5450 till I make the changes in ati,c as I have downloaded the whole Svn of Chameleon, I thought that Chimera 1.8 would support 6750, right now my card has gone back for replacement so I should expect it back in a week and after that I shall make the changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×