Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Haral

Mountain Lion su P8Z68-V Pro

4 posts in this topic

Recommended Posts

Salve a tutti, volevo chiedervi una cosa. Attualmente ho installato Windows 7 in un hard disk, ora voglio installare su un altro hard disk mountain lion. Posso usare questa guida?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Direi di si

 

Penso invece di no perchè ti server OS X già installato quindi penso tu faccia un po' di fatica a seguire la guida su Windows 7. L'unico modo sarebbe quello di usare una macchina virtuale con OS X.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By shmn
      Hey guys, my hack gets stuck at the attached screen, saying the 'VirtualSMC EFI module is broken' and it's waiting on some boot media. It does boot once in a while, but I cannot reproduce what makes it work, removing all USB devices doesn't help for instance. I know this seems to be a common issue, but the solutions I found didn't help.
      Please find attached the screenshot and my Clover folder. Any support much appreciated! (:

      CLOVER.zip
    • By MikixIT
      Salve ragazzi, io ho un pc con sopra Windows e Sierra(che ho installato grazie a questo fantastico forum)
      Recenetemte ho avuto problemi con gli aggiornamenti windows 10(Che uso urgentemente per lavoro)
      E girando per i forum di Windows, ho capito che il problema era dato da un "interferenza" di clover di quando windows faceva i soliti riavvi quando aggiorna.
       
      Io volevo chiedere se era possibile selezionare MOMENTANAMENTE Windows come avvio primario e quindi non su clover, una sorta di bypassare clover
      e quindi il pc avvia o riavvia e va subito ad avviare windows senza passare da clover, in modo da fare aggiornare Windows e poi "RIATTIVARE" Clover esattamente come prima
      Esiste un modo di fare ciò senza perdere clover o dati etc? 
      Grazie se risponderete, buona serata ragazzi!
    • By NRJ1024
      Hey there, I was on macOS High Sierra 10.13.6 which was working perfectly. But yesterday I decided to update it to 10.14.0 Mojave from app store. I could see both Install macOS from USB as well as macOS main drive and recovery partition even in the reboot during installation but after it finished, it was all gone.
      Interestingly, there is a boot entry in UEFI called Mac OS X but clover can't see it.
      Another thing I would like to point is that my EFI partition number changed from 9 to 8 after installation.
       
      Motherboard:  Asus H81M CS CPU:  i3 4150 Graphics:  GTX 750 Ti
    • By stuckinstandby
      Hello
       
      My wife's early 2009 Snow Leopard iMac has started failing to boot properly and I'm looking for some troubleshooting tips.
       
      Booting from cold, it gets past the logon screen and starts loading the desktop. It's quite slow at this point, but does load all the (hundreds of!) icons on the desktop. It also tries to re-open Firefox which had a lot of tabs open. Initially it would load a Firefox window but not complete loading the internals. On one boot I think I managed to close Firefox and now it still tries to load but just displays "Firefox" in the title bar with no windows.
       
      I can initially access a few menus, spotlight, Finder, the dock, but any further action results in a beach ball for these, and they can't be accessed again. I was able to navigate Finder to try to launch Terminal but just it just gave me the beach ball.
       
      I've left it like this for about half an hour but it doesn't get any further and I have to force shutdown (long press of power button).
       
      I tried booting to safe mode (holding down S on startup) but the end result was the same.
       
      I've been able to boot to a live ubuntu USB disk and can access files on the hard disk, so I've started a backup. We have a time machine backup but it's not that recent.
       
      I'm hoping it's just a corrupt file, but suspect it's the hard disk starting to fail.
       
      What's the best way to troubleshoot this?
       
      Thanks
    • By johnny28
      Ho installato da tempo High Sierra su un disco SDD separato, mentre su un'altro SSD c'è Windows 10 e su di un al'tro disco Linux-Ubuntu.
      Purtroppo non so come e perché, ma sicuramente per qualcosa che ho fatto, ma che non ricordo, all'avvio del PC, quando premo il tasto F12 per selezionare il sistema operativo da avviare, mi compare ancora OSX, ma Clover putroppo non si avvia (si vede il messaggio Faild to open \EFI\BOOT\grubx64.efi - Not Found  ecc... start_image() returned Not Found).
       
      E' possibile riavviare High-Sierra già installato (partizione APFS), in un qualche modo?
×