Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
Shaneee

Atheros AR5007G

5 posts in this topic

Recommended Posts

I have a Dell PC with a PCI wireless card it in. OS X shows the card as the AR5007G and also shows AR2417. I can't get it to work. Are there any kexts for it?

Here is the vendor ID, 168c and the device ID, 001d

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

try my modified kext, it's a hybrid of 10.8.0 & 10.7.4 (using the plugins for Atheros)

Install with kextwizard or similar, please report if it even worked for you.

 

thanks in advance.

 

regards

 

It didn't work unfortunately.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have same situation with my wifi card atheros ar5007eg ( 168c , 001c ) and lan marvell yukon 88e8040t (4355, 11ab) can not work

 

Have u any solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×