Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
.:sinaglahi:.

Can i Hackintosh my Dell Optiplex P4 3.6GHz using Snow Leo 10.6

9 posts in this topic

Recommended Posts

I was planning to Hackintosh my Dell Optiplex GX620 using Snow Leopard 10.6 for the reason that i can not find a 10.6.3 version to download, any chance or opinion mates?!

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ask Google... :wink2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cerastez wrote:

No, 10.6.0 will not work. You really do need 10.6.3. Check the tutorial.

 

I did check the link you post Cerastez... on your work, indeed it will not..,

 

i almost gather all the needs on my Dell even the 10.6.8 for upgrading, only that 10.6.3 is a little bit hard to find!

 

many Thanks on you Tutorial Link Cerastez!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Cerastez, wish ur doin' great...

 

yesterday i had a chance to touch my Dell... and carefully follwed what you have on your Tutorial,

but things went wrong on my "many times" attempt...

 

snapshots from my mobile cam are posted here so you can help me out to scrutinise where i went wrong.

 

thanks Cerastez... your advice are highly appreciated

 

THhvb6.jpg

 

rx1yd7.jpg

 

78as56.jpg

 

Yn0wsN.jpg

 

t3KM8V.jpg

 

1QTSv4.jpg

 

7l6Lt3.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would say that you are doing everything right. Nawcom's modcd does look different than i boot. It does not have the little red apple instead it has the white phone. Your pictures show that you are using it correctly.

 

The last picture is the one that matters. When I look at it I do not know what is causing your kernel panic. Did you get the kernel panic immediately after you were at the 'press any key to continue' screen? I will search around and try to see what is causing the kernel panic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have been searching and from what I can tell there is something wrong with your 10.6.3 installer disk. It could just be that you need to burn it at the slowest speed possible or worst case, the disk image that you downloaded is no good.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Cerastez,

 

Thanks on your kind and prompt reply...

 

I guess you are perfectly right about my 10.6.3 installer disk,

 

am gonna toast another one and proceed to touch again my machine

 

i will post some images again here on whats happening on the process.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×