Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Luca Pisoni

[Risolto] Wi-Fi Atheros AR5B91 Connessione: "Va e viene"

3 posts in this topic

Recommended Posts

Buona sera a tutti,

non sono nuovo di queste parti ma per un po' non mi sono fatto sentire :)

Comunque, ho appena installato un Lion Hackintosh quasi perfetto, manca la barra traslucida ma di quello posso fare a meno, invece quello che mi interessa di più è un problema riguardante la scheda di rete Wi-Fi.

Succede che alcune volte la connessione vada via e poi ritorni per suo conto; ho già provato a vedere se era un problema del router ma con un PC Windows tutto va alla perfezione.

Ma la cosa strana è che lui anche se si scollega dice che è collegato, cioè quando la connessione se ne va, l'icona del segnale mi indica ancora 100% quindi mi sembra strano, vorrei fare delle prove, ma ho preferito prima chiedere a voi visto che ho sudato tanto per far partire questo hackintosh senza un CD di boot e non vorrei trovarmi subito con un KP

La mia configurazione è:

Acer TravelMate 5720

CPU: Intel Core 2 Duo 1.79GHz

RAM: 3GB 600MHz

GPU: ATI Radeon HD 2600 XT 256MB(anche se lui segna 3MB)


Wi-Fi: Atheros AR5B91

Lan: Boh

Lion: 10.7


Grazie :)

Un Saluto

Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Recent Status Updates

    • Bios-PC  »  MaLd0n

      Hi MaLd0n
      you helped me with dsdt and everything working fine .
      I fix the audio issue.
      I need to add wifi bcm4360 original apple to dsdt to be  en0 all the time 
      also to add it to pci list.
      and I change from gtx970 to AMD radeon pro rx580 and I have issue with vtencoderxpcservice that make my cpu 300% and high temperature . with Nvidia it doesn't happen.
      I search the internet days and night and try to fix this issue no luck.
      best regards
      · 0 replies
    • DynaFEX  »  MaLd0n

      Hi MaLd0n!!
      I just don't know what the hell to do with this issue and I was wondering if you might please have any ideas??
      Sorry to bother you and thanks for all your help!
      · 0 replies
    • mrjayviper  »  e97

      hello. Can you please share instructions and files to get OSX working on a dual 2011 setup? you included a link to sixflow but it's not loading anymore. Thanks
      · 0 replies
    • adamfox

      I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/EXJucl9T8B Go the distance sung by Adam Fox karaoke cover Disney Hurculese
      · 0 replies
    • Mr. Xtreme

      Hey, I'm not dead, I've moved over to using the nickname "Mr. Xtreme", and mostly use Linux distros/Windows 10, though it seems I'm gonna have to hackintosh again, so, hey everyone who remembers me! :wave:
      · 0 replies