Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
iJuNIorMac

Problema no Update do ML pelo .app

9 posts in this topic

Recommended Posts

Ola pessoal, estou tentando fazer o update do Lion para o ML pelo aplicativo de atualizacao da appstore (Instalação do OS X Mountain Lion.app)

 

O aplicativo abre normalmente, avisa que vai precisar reiniciar o Lion, ele reinicia e quando sobe nao continua a instalacao, ou seja nao acontece nada

 

Alguem ja tentou instalar pelo aplicativo de atualizacao do ML da appstore e passou por isto?

 

Valeu pessoal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ola..

 

desligue tudo que nao importe no boot(DVD,USBs etc) e de novo boot com "-v -x" e tente postar uma foto..do resultado....ou ele da boot direto?

 

 

c.frio

Share this post


Link to post
Share on other sites

logo no começo da instalação do ML ele avisa que precisa reiniciar (percebe-se que ele está preparando a maquina para a instalação) após o restart ele deveria continuar a instação, mas não acontece isto, ele da o boot normalmente, entra no lion normalmente mas não continua a instalação como deveria.

 

obrigado

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isso só funciona em Macs. Em hackintosh tem que preparar o instalador com boot, como no Lion.

 

Terei que fazer uma instalação limpa no hd do lion, ou seja perder as kexts personalizadas os aplicativos, tudo?????

Share this post


Link to post
Share on other sites

use a App C.C.C - carbon copy cloner i clone teu disco Lion para um disco externo o um pendrive ou otro disco, logo instalas ML e copia do disco clonado o que te interessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ola oldnapalm e pessoal do Forum, entao eu fiz todas as alteracoes citadas no post acima em um pendrive, reiniciei a maquina e pedi para inicializar atravez do pendrive, o chameleon entrou, o logo da maca entrou, e travou em uma tela branca com o mouse funcionando, reiniciei novamente e fiz um verbose que segue em anexo no post,

 

Como diz no post do Olarila, coloquei na pasta extra a (DSDT patcheada que uso no Lion, smbios, o org.chamelon e o extensions.mkext

 

Lembando que estou fazendo isto para atualizar o meu Lion do HD

 

Valeu Pessoal

post-764002-0-65896600-1345689401_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Did you tried use ACPIBatteryManager.kext for the Battery? And for brightness you can use IntelBacklight  Both created by @RehabMan 
    • I have put it into clover drivers 64uefi folder on Yosemite thru High Sierra which allows me to edit my High Sierra disk if needed in Yosemite system.   There is no functionality of apfs in other versions but it does allow other clover bootloaders and systems to recognize the HS apfs drive or open it for inspection.   If you don’t have it you can’t see your HS drive or access it in another macOS version.
    • Hi! Is it possible to get codec AD1981 running with AppleHDA on HP Compaq 8710w? It works nicely with VoodooHDA. Speakers and HP are switching automatically.  Internal and HP mic also work - no switching in SysPref but it works when mic is plugged in and internal mic works when hp mic is unplugged.   It has same weird pathmap - connected directly:  Playback: nid=5 [pin: Speaker (Analog)] | + <- nid=3 [audio output] [src: pcm] bindSeq=00008001 nid=6 [pin: Headphones (Grey Left)] | + <- nid=3 [audio output] [src: pcm] bindSeq=00008001   But inputs are really weird. There are 5 nodes from input to HP mic/Internal mic nid=4 [audio input] | + <- nid=21 [audio selector] [src: mix] bindSeq=00000003 | + <- nid=12 [audio mixer] [src: mix] bindSeq=00000003 | + <- nid=30 [audio selector] [src: mic] bindSeq=00000001 | + <- nid=8 [pin: Microphone (Grey Left)] [src: mic] bindSeq=00000001 + <- nid=31 [audio selector] [src: monitor] bindSeq=00000002 | + <- nid=24 [pin: Microphone (Analog)] [src: monitor] bindSeq=00000002 Can pathmap like that even work with AppleHDA? What codec should I patch? I tried patches from AD1984 but no luck.    These are manually patched verbs: 00571c10 00571d01 00571e17 00571f90 00570C02 00671c20 00671d10 00671e21 00671f03 00771cf0 00771d00 00771e00 00771f40 00871c30 00871d10 00871e81 00871f03 00971cf0 00971d00 00971e00 00971f40 00a71cf0 00a71d00 00a71e00 00a71f40 01671cf0 01671d00 01671e00 01671f40 01771cf0 01771d00 01771e00 01771f40 01871c40 01871d01 01871ea0 01871f90 01971cf0 01971d00 01971e00 01971f40   Codecgraph and linux codecdump attached. Thx for any help or suggestions.              codec.txt 2.svg codec.txt
    •   Yes, 'cause APFS log is coming before clover boot screen.
    • and you suspect apfs on before clover issues  


×