Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
alex88

Mountain lion on dell vostro 1520

3 posts in this topic

Recommended Posts

hi guys, ive installed mountain lionl on this laptop, core2duo, nvidia 9300m, 4gbb ram,

 

during boot i get stuck here, any idea?

 

f0.jpg?psid=1

 

update: booting in -x works fine

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi guys, ive installed mountain lionl on this laptop, core2duo, nvidia 9300m, 4gbb ram,

 

during boot i get stuck here, any idea?

 

f0.jpg?psid=1

 

update: booting in -x works fine

 

use this boot flag: UseKernelCache=Yes

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

use this boot flag: UseKernelCache=Yes

 

hi, meanwhile i fixed it removing the geforce and nvdresman kext, as found in other posts, would that option helped too? is there an updated kext for ml?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×