Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
jimmydigital00

GTX580 with GraphicsEnabler=No

2 posts in this topic

Recommended Posts

Ok so a little about my machine.

Its a

Asus

P8Z68-V Pro with 6GB Gskill

ddr3

-1866 Ram and a 2600K chip overclocked to 4.0.

I am running a

corsair

Force GT SSD for storage.

 

Everything is running great on mountain lion. Sleep, sound, graphics, restart, speedstep.

 

My question is has anyone ever been able to get Mountain lion to boot a GTX580 video card with the Graphicsenabler flag set to No.

 

Every time I do this both screens go black and go into power save mode. The machine seems to be booted up properly but I cannot see anything.

I go back and turn the graphics enabler back on and it works.

 

 

Any ideas or tips would be greatly appreciated.

 

Thanks

 

I accidentally double posted this question sorry about that.

Any help would be greatly appreciated on the above question.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×