Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

GTX580 with GraphicsEnabler=No

2 posts in this topic

Recommended Posts

Ok so a little about my machine.

Its a Asus P8Z68-V Pro with 6GB Gskill DDR3-1866 Ram and a 2600K chip overclocked to 4.0.

I am running a Corsair Force GT SSD for storage.


Everything is running great on mountain lion. Sleep, sound, graphics, restart, speedstep.


My question is has anyone ever been able to get Mountain lion to boot a GTX580 video card with the Graphicsenabler flag set to No.


Every time I do this both screens go black and go into power save mode. The machine seems to be booted up properly but I cannot see anything.

I go back and turn the graphics enabler back on and it works.



Any ideas or tips would be greatly appreciated.



Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.