Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
barrux

iATKOS s3v2 in my AMD PC, Problems..

Recommended Posts

Hello, sorry for my bad english. Yesterday I successfully installed iATKOS in my AMD PC. This is my configuration:

CPU: AMD Phenom II x4 965 BE

Motherboard: ASUS M4A89TD PRO/USB3

RAM: gskill Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRM (2Gx2)

HD: Western Digital 650 GB Caviar Black (Sata)

Burner: LG (Sata)

Video card: Ati 6870 Club 3D Overclocked edition (1GB)

 

Once installed, whit this configuration:

Bootloader: Asere BLN v1.1.9

Patches: Sleep Enabler

Drivers: AHCI Sata & Voodoo PS/2

VGA: Ati Framebuffer

Network: RTL8168

The rest I left the default.

 

iATKOS works, but how I can fix this problems ?

1) I have only one resolution, 1024x768, how I can lead it in 1280x1024 ?

2) In my PC, there are, Ubuntu and Windows 7, if I install Chameleon bootloader, I can see Ubuntu and Windows ? And how I remove Asere BLN v1.1.9 ?

3)For now, I boot iATKOS with CD MOD, writing "busratio=18 cpus=4" and it works, but I can Boot iATKOS without this CD MOD when I install Chameleon? And I can Boot it without write "busratio=18 cpus=4", making it automatically ?

4) Audio is stick though I have installed the kext for my sound card. (Realtek® ALC 892 8-Channel)

 

PS: I have installed, whit Kext Utility, the kext for my Ati 6870, but if I restart, iATKOS crashes when arrived in "dsmos has arrived".

 

This is the kext for my video card, that I used: http://www.osx86.net/downloads.php?do=file&id=1257

 

Thanks for help, and sorry for my language.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×