Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
nvega12575

App Store not working

5 posts in this topic

Recommended Posts

My problem is that i can't open the App Store because it doesn't respond but I can use iCloud. Can anybody help me with that.

 

I've noticed that when i install the RealtekRTL81xx.kext the app store doesn't work but when i don't install it and i use my wi-fi pci card it loads the default driver and app store works but iCloud does not. On 10.7.4 both worked (App Store and iCloud). Any help please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you have :

 

 

<key>EthernetBuiltIn</key>

<string>Yes</string>

 

In your Extra / org.chameleon.Boot.plist

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes, i have ethernetbuiltin to yes. I also found out that my reminders app not working and text edit won't open and mail app don't open. Any one know what can be causing this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, i did fresh install again but this time i did not install

RealtekRTL81xx.kext and i'm only using de default kext for wifi PCI card and

everything but iCloud is working. App Store, Mail, Remainders, etc. they all work. Any body can help fixing my iCloud?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×