Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Boot failure after security update

2 posts in this topic

Recommended Posts

I fired up my Mountain Lion VM this morning and found a 'Security Update' that said it would be automatically applied after 3 days when the computer is restarted. So, I opted to just install it now. Fortunately I took a snapshot before I clicked go. Now, when I start the VM, it gets stuck on the Apple logo and the spinning 'please wait' indicator.


Any ideas? If there's no fix for this, is there a way to stop it from installing this update automatically upon restart then?




Share this post

Link to post
Share on other sites

UPDATE: Looks like this actually works, but take an inordinate amount of time to boot up after the update is applied. It took around 20mins to boot when I just left it sitting there while I did something else on the host. After the initial extended boot time, it boots normally.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.