Jump to content

no wireless on atheros (ath9k)


reactivate
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi, I have been trying for a very long time now to get wireless working on this Compaq CQ60 notebook. I have searched google for ath9k (Atheros) kext to install on my system but only find a linux version instead of os x kext.

 

Is there a kext for this atheros chip or does anyone have a similar notebook they have made work with another solution? I would appreciate any help, advice or turn in the right direction. I have posted in other forums only to be ignored on this one question. The notebook works great with 10.6.8 snow leopard and wireless is the only non functioning piece.

 

I also tried a USB Netgear Wireless adapter (Wireless N150) but the system did not detect it. I had hoped that since USB devices are detected, that it would detect it but it didn't work either. Is there a wireless USB device that is a solution, and maybe this particular one just did not work?

 

This is the info I have in system profiler:

 

airport utility: 5.5.3 (553.20)

IO80211 family: 3.2 (320.1)

 

In the network tab in system profiler the only active services are ethernet but no wireless. If there's any other info that I should supply please let me know and I will.

 

 

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...