Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

[Risolto] Mach-0 file has a bad Magic Number

4 posts in this topic

Recommended Posts

Dopo una riparazione dei permessi e una ricostruzione della cache di ML DP3 mi è apparso l'errore

 Mach-0 file has a bad Magic Number 

Il disco dove si trova ML è composto da 2 partizioni: la prima con SL che si avvia correttamente la seconda dove si trova ML che non si avvia.

Per il boot di ML utilizzo la branch di Ermac Chameleon v2.1 svn r 1926.


Qualche consiglio?

Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.