Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
DjrikyX

RTL8139 Not Working - 10.6.8

Recommended Posts

Hi, i'm running SL 10.6.8 on my desktop..

Specs:

 

Mobo: Asus P5L-VM 1394

CPU: Intel Core Duo E4300 @ 1.8Ghz

RAM: A-data 1GBx2 667 DDR2

GPU: Geforce 9500GT 1gb (1680x1050, QE/CI)

PCI Ethernet: RTL8139/810x

 

Everything works, except Ethernet..

 

First of all i can only boot in 32bit mode, if i try to boot with arch=x86_64 just freeze on the grey apple screen.

 

All kext i found seems to be 64bit only..

I got them from osx86.net and there are a lot of kext for this card there, from description some are also for 32bit but none is working for me. When installing them, during repairing permission i get a popup that tell me the extension cannot be registered because has failed to load.. and also rebooting they do not load.

 

So, i tried with another hard disk, where i have 10.6.7 without any kext for my machine, and boot fine in 64bit mode, and my ethernet is working, then just to see, i booted in 32 bit mode, and ethernet was obviously not working.

 

So, i need a 32bit kext for my card, or fix my 10.6.8 to boot in 64bit..

 

can you help me? is all day i try to make work this card.....

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×