Jump to content
InsanelyMac Forum
  • Announcements

    • Allan

      Solution to create a topic or post.   04/24/2018

      Hello guys. The majority of you are having issues to create a topic or post here. This are a problem with our current theme InsanelyMac.  Now the theme will be the Default IPS. Sorry for any inconvenience.
Sign in to follow this  
1Al

Problema masterizzazione

Recommended Posts

Ieri ho scaricato Iatkos 2 in 6 parti formato rar, estratto e montato con winrar file dmg convertito in iso con anytoiso, poi vado a masterizzare con nero velocità 2.4x 22 minuti circa, alla fine mi ritrovo un dvd con pochi Kb di file masterizzati, stessa cosa con CDBurnerXP. Con un'altra copia di iDeneb.iso risultato su dvd pochi mb :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Da quanto ricordo le immagini di OS X masterizzate non vengono riconosciute da Win per la loro dimensione effettiva, ma per pochi Kb, ad esempio iAtkos L2 viene vista con una dimensione di 888Kb (provato su un PC con Windows 7), l'unica prova che puoi fare è avviare il PC col DVD inserito, se boota normalmente è tutto OK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grazie per le risposte, in effetti ho convertito in iso con anytoiso pro, per la masterizzazione pensavo che nero fosse un buon programma.

La dimensione delle immagini iso e dmg Windows 7 le riconosce correttamente, solo sui dvd dopo la masterizzazione risultano di poche centinaia di kb...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



  • Posts

    • Try this folder: EFI_24042018.zip If you're booting to the installer, while in clover menu, go to options > graphics injector and change ig-platform-id to 0x12345678
    • both, because as i have seen you don't have FakeSMC plugin's,  but you still need some things in config.plist 
    • Test this https://www.dropbox.com/s/j800jusbzh370ox/Ace - EFI.zip?dl=0 Let me know how it goes.
    • Would this help solve my low scores on my machine or just my video laggy issues?
    • Hello artur_pt,   What changes did you make and also I have a new DSDT that I have uploaded (V0.2), maybe we can work with that?   Thanks, Q Hello Allan, Below is the link to my EFI Folder and i ran another debug tool created by "black.dragon74",  but i have attached the output from that tool as it also takes the copy of my IOREG. Please note that, this download is considered "V0.2" because I have used my own DSDT that i have managed to patch with the fixes below:   - Asus G75VW Battery Patch (supposed to work on Asus Q550LF) - SMBUS Fix - Fix _WAK Arg0 V2 - Fix Mutex - Fix Parseop - Added EMIyDinEsH Patch for AsusFN keys. -Add IMEI -Add MCHC   With the above fixes, I have keyboard backlight working along with the fn+F3, fn+F4 working to increase/reduce keyboard backlight. Also the battery meter now works if i unplug the laptop. But if i plug it back in then that change is not registered and the battery meter doesnt update in the menu bar. The battery is meter does not show unti li do not unplug the laptop so i am assuming DSDT needs more fixing. No screen brightness/slider and DGPU still seems active(powered on).   Also the SSDT-DGPU you provided, i renamed it to SSDT.aml and dropped it in the same folder with my DSDT.aml, is this right? because now when i boot, i can still see the Nvidia card from my "system report" and systems temps are high 60 celcius so im assuming its not working?   https://drive.google.com/open?id=1GsUReWE5cmWyN7ClyZkkNmsynUBTk6pK   Thank you all
×