Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
rockinron_1

Help me with the final thing? Need proper sleep

1 post in this topic

Recommended Posts

Hey guys.

Laptop is a Lenovo z370.

Core is-2330M processor

HD3000 graphics

ALC269 audio

etc..

 

I'm installed using u n i b e a s t and some custom kexts, updeated to 10.7.3 stable and fine. I've got everything perfect (just no hdmi audio) apart from sleep.

 

I've got sleep enabler installed but the following happens...

 

Laptop tries to sleep.

HDD light flashes away for 10 seconds or so then it goes into s3 sleep. Just power light flashing nothing running - seems perfect.

THEN it wakes itself up after about 5 seconds and when I hit enter takes me back to my desktop.

 

I've no problems with CMOS resets / KP's I just don't know how to get it to stop in s3.

 

Any help would be majorly appreciated.

 

Cheers,

Ron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×