Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
wilsonb

OSX86 10.6.6i & MSI Wind u100

1 post in this topic

Recommended Posts

10.6.6 i on MSI u100

Have it installed but having a hard time with the graphics. It only does 800x600 and external monitor doesn't work. Also sleep does not work.

 

I have removed the GMA950 kext from from S/L/E directory and put them in the /Extras/Extensions directory. Tried to install all 4 950's using Kext Wizard.

 

No go..stuck at 800x600

Sleep just makes the cursor disapear (Hitting power makes it come back)

 

Anyone?

Once I get that working, I will reimage the whole drive in case it crapes out.

Scared to upgrade that it might break it..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×