Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

10.8DP1 trouble on Biostar TPwoer I45

2 posts in this topic

Recommended Posts

I have an installation of 108DP1 that boots fine on all machines with chipset P45 except 1, which is Biostar TPower I45. This is one of my most trusted machine and running perfectly fine with Lion 10.7.3.

The installation would KP and the messages are relating to AHCI and AppleIntelPowerManagement. I have no idea how to get around this.

I need some suggestion.

Thank you.

Share this post

Link to post
Share on other sites

biostar doesnt have native power management so u need nullcpumanagement kext and make sure u have ahci enabled in bios also may need ioacpiplattform rollback kext  i have a old biostar p43d3 build and needs all the above

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.