Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

iAtkos L2 Doesn't install all the way.

2 posts in this topic

Recommended Posts

My iAtkos L2 disk boots fine, I am selecting all the necessary packages, and I install. However, when it gets to about 8 minutes remaining, the installer will freeze, and after a while the computer will reboot. The iAtkos partition won't boot, it kernel panics if I let it go to the apple logo, and if I -v it gets stuck on Tarugas HDAEnabler. I figured it was something to do with the installer not completing, but how do I get it to finish?


I tried erasing re installing, this time it got to about 3 minutes before freezing and rebooting, still not able to boot.


My computer is a sager np8130/clevo p151hm1


intel i7 2360qm

nvidia gtx560m

Share this post

Link to post
Share on other sites

It turns out that I had an incompatable audio enabler enabled. After deselecting these options, I was able to install all the way and boot! Still working on wireless and sound though.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.