Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

[Aiuto] display funzionante in 4 parti con striscia nera nel mezzo

3 posts in this topic

Recommended Posts

Ragazzi sapete come fare a rimmetere tutto cose a posto anche se funziona tutto e successo dopo un aggiornamento da 10.6.3 a 10.6.6 combo update e fatto poi [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] spuntato su [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] e System Utilities e dopo riparato con kent wizard e mi ha fatto questo scherzo


Share this post

Link to post
Share on other sites

ciao io ti consiglio un bel search perché è un problema risolvibilissimo. Non posso aiutarti perché non hai specificato che scheda video hai (come da regolamento). ciao

Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.