Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
gr8dar

DSDT FOR DELL XPS L702X 3D

4 posts in this topic

Recommended Posts

Hi Maldon, I would really appreciate if you give me some time to look at my dsdt. its got some problem as my audio isnt

working. i did install dell xps alc665.kext but no luck. i have run your file run me and now uploading the result.

actually i m uploading two files, one from my own created dsdt installation and the other(send me zip(1)) is completely from fresh installation.

my specs are

i7 2820qm

nvidia gt 555m 3D

 

Thanks Again

send_me.zip

send_me_1_.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi MaLd0n,

 

I currently have a dell XPS L702x, 3d Nvidia GT-555M 3GB, 6gb RAM, Core I7 2670. Can you help with creating a DSDT and SSDT? I can pull a DSDT From the DSDT Editor, but want a working one. Not using one at present and trying to use the likes of Virtual PC the computer freezes. This is a new area to me but very computer literate so any help is much appreciated.

 

Regards

Tony

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Got garbled sound in earphone    Notebook Asus X550VX i7 - 7700hq with ALC255 not working with applealc  layout id  3, 13, 17, 18, 27, 28, 99 its is working with VoodooHDA but the new one 2.9.1 it much has low volume, but bad sound in earphone     codec dump linux https://drive.google.com/file/d/1pg2y76WvFYsO8vFY-2B_2OLyKMmkQ8Tg/view     latest debug http://www.mediafire.com/file/2pjny4eq5r64ed8/debug_1383 (1).zip  
    • For F6 Bios, which DSDT is the one i should use? I´m a little confused in the Mass of DSDT here ;-).   Great Thread by the Way.   Another Question: I have 2 960Pro inside my Rig (one with OS X, one with Windows 10). When i try to mount my EFI on OS X NVMe the system freezes... :-(   DWhen i unplug the Windows NVMe everything is fine an it mounts the EFI.   Anybody an idea?   Tried the upper Port on the Board (OS X) & the middle / lower Port, in the Middle it mounts the EFI in the lower it freezes.   But i need the middle Port for an SATA M.2 SSD :-D... Even when i plug the Windows NVMe into an PCIe Adapter Card it freezes at the point i mount the EFI.   I´m mounting with Clover Configurator.     Thank You guys.
    •   Just add "ngfxsubmit=0" to config.plist to disable the fix within nvidiafixup
    • @MegaCookie   ok, I have no solution for that Trial 7 good for the release?
      Is this codec good enough for you?
    • @onejay09  - thanks again for your help and advice.  I tried various combinations of Info.plist mods (Adding a new Machine entry with my Board ID and GFX0, adding GFX0 to the MacBookPro6,1 Machine entry and adding a Vendor/Device entry to the Board ID and MacBookPro6,1 Machine entries. I thought these might make a difference, but after comparing GPU temps and frequencies to those reported in Windows 7, I'm not seeing any difference.  It appears as though AGPM is natively detecting and handling power management of the NVidia Quadro NVS 140m without any Info.plist mods.   Thanks again.


×