Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
cpukid

A Bunch of weird problems

1 post in this topic

Recommended Posts

Ok, so I got Lion installed. However, the OS runs VERY slow. I got my graphics card (9800 GTX+) and sound working, however ethernet and Wi-Fi don't want to work, both of which worked in SL.

 

Also, My bluetooth is really acting up. I have a Targus bluetooth dongle with my Magic Mouse, Magic Trackpad, and Apple Keyboard. The bluetooth adapter works and sees the devices, however I always get errors when trying to pair them.

 

I also can't seem to set Lion as my primary partition. I have Snow Leopard on one partition (my primary), and Lion on my secondary partition. I would like to have the Lion drive set as my primary since it can boot Lion. However, I can;t figure out how to set my Lion partition as my primary.

 

I have a Gigabyte X58A-UD3R and a Core i7 930. Any help on how to resolve these issues would be greatly appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×