Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
tehphoenixsplx

Lion installed.. what now

4 posts in this topic

Recommended Posts

I have just followed the main guide here and got lion successfully installed.

 

Now, What do I need to do post installation.

Things I need fixing are.

Audio

Enthernet

Graphics Card

 

Motherboard is Asus P5Q Deluxe

Marvell 88E856 / 88E8001 Gigabit LAN controller is my Enthernet

ATi X1800XT is my graphics card.

 

Now I also have Snow Leopard on another hard drive which has been working fine for over a year with the above hardware.

How likely is it Lion will run too?

Can you please point me to where these kexts are or anything essential that requires installing post initial Lion install.

 

Great if you can help me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
I have just followed the main guide here and got lion successfully installed.

 

Now, What do I need to do post installation.

Things I need fixing are.

Audio

Enthernet

Graphics Card

 

Motherboard is Asus P5Q Deluxe

Marvell 88E856 / 88E8001 Gigabit LAN controller is my Enthernet

ATi X1800XT is my graphics card.

 

Now I also have Snow Leopard on another hard drive which has been working fine for over a year with the above hardware.

How likely is it Lion will run too?

Can you please point me to where these kexts are or anything essential that requires installing post initial Lion install.

 

Great if you can help me.

 

What kexts are you using on Snowy? Copy them to Lion's System/Library/Extensions and use Kext Wizard to repair permissions.

Share this post


Link to post
Share on other sites
What kexts are you using on Snowy? Copy them to Lion's System/Library/Extensions and use Kext Wizard to repair permissions.

To get graphics card working I have the following

 

Its for a X1800XT and its the following

Evoenabler.kext

ATIRadeonX1000.kext

ATI1900Controller.kext

 

I think I also had to do something with the boot.apple.pls but cant remember.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I really need help here.

I have installed Lion about 23 times now trying to get either my Ethernet working and my graphics card.

 

Snow Leopard worked fine and I think this should too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×