Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
HexDump

Alguien con un rig con sandy bridge funcionando sin problemas?

7 posts in this topic

Recommended Posts

Hola,

 

He visto en tonymac que hay gente que tiene funcionando máquinas con sandy bridge, lo que pasa es que unos se quejan de que no va el speed step, etc... Alguien tiene una máquina con sandy bridge corriendo sin problemas? Quiero decir, vanilla con el correspondiente dsdt parcheado.

 

Estoy en el proceso de comprar todos los componentes y prefiero saber de gente sobre todo española ya que imagino me será nmá sfácil encontrar los componentes, pero cualquier feedback sería de ayuda.

 

 

Un saludo,

HexDump.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pues en unos dias te lo digo.

 

Estoy empezando en esto del hackintosh, aunque hace ya más de un mes que me empapo de todo el conocimiento que puedo antes de escoger piezas.

Y por mis necesidades finalmente me he quedado con:

 

Asus P8P67 EVO & i7 2600k

 

Se supone que me deberia haber llegado ayer, pero se ha retrasado hasta mañana.

Asique este fin de semana le daré caña.

 

Lo que si te puedo comentar segun tengo entendido, es que lo que más influye es la bios como ya sabras, asi que busca primero en base a eso para un dsdt 100% full :thumbsup_anim:

 

Un saludo :thumbsup_anim:

Share this post


Link to post
Share on other sites

mira

Intel Core i7 2600K [HT On] [5.0GHz] [1.440V] || Corsair H50 [Push/Pull Exhaust] || Asus P8P67 Pro [bIOS 1606] || MSI R6870 Twin Frozr II [Crossfire] [1000MHz Core] [1200MHz Memory] || Patriot Sector 5 16GB (4x4GB) DDR3 1600 [1600MHz] [1.65V] [8-8-8-24-2T] || OCZ Vertex 2E 120GB [OS X], Western Digital Caviar Black 640GB [RAID0] [OS X Data], Western Digital Caviar Green 1TB [RAID1] [OS X Backup], Samsung SpinPoint F3 1TB [Windows 7], Western Digital Caviar Green 2TB [External Data] || LG Super Multi Blue GGC-H20L || Cooler Master Real Power Pro 1.25kW || Asus MK241H, Samsung SyncMaster 2232BW+ || Cooler Master Stacker 830 [Modded] || Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro || Logitech Z-5500 || Sony MDR-V6 || Apple Magic Mouse, Apple Magic Trackpad, Logitech G700 || Razer Vespula || Apple Wireless Keyboard, Logitech G110 || Apple Mac OS X 10.6.7 Snow Leopard, Microsoft Windows 7 Ultimate x64

 

o

 

GA-P67A-UD3-B3 – Bios: F4 – Rev. 1.x

i5 2500K

16GB (4x4GB) DDR3 1600 RAM – G.Skill Ripjaws

ATI 5870 - SAPPHIRE 100281-3SR

Crucial C300 64GB SSD

10.6.0 Retail DVD (will work for 10.6.3 as well)

Blank DVD and USB drive

Share this post


Link to post
Share on other sites

yo en unos dias tambien podré decírtelo. Tengo intención de comprarme una P6H61 o P6H67, con 8 GB de RAM DDR3, WD 1TB Caviar Green y una ASUS EAH6850. Alguien sabe si con estos componentes podría funcionar?

Share this post


Link to post
Share on other sites

si sirve el video

Asus EAH6850 running like a champ now. No crashes with the latest versions of [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url].

Share this post


Link to post
Share on other sites
mira

Intel Core i7 2600K [HT On] [5.0GHz] [1.440V] || Corsair H50 [Push/Pull Exhaust] || Asus P8P67 Pro [bIOS 1606] || MSI R6870 Twin Frozr II [Crossfire] [1000MHz Core] [1200MHz Memory] || Patriot Sector 5 16GB (4x4GB) DDR3 1600 [1600MHz] [1.65V] [8-8-8-24-2T] || OCZ Vertex 2E 120GB [OS X], Western Digital Caviar Black 640GB [RAID0] [OS X Data], Western Digital Caviar Green 1TB [RAID1] [OS X Backup], Samsung SpinPoint F3 1TB [Windows 7], Western Digital Caviar Green 2TB [External Data] || LG Super Multi Blue GGC-H20L || Cooler Master Real Power Pro 1.25kW || Asus MK241H, Samsung SyncMaster 2232BW+ || Cooler Master Stacker 830 [Modded] || Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro || Logitech Z-5500 || Sony MDR-V6 || Apple Magic Mouse, Apple Magic Trackpad, Logitech G700 || Razer Vespula || Apple Wireless Keyboard, Logitech G110 || Apple Mac OS X 10.6.7 Snow Leopard, Microsoft Windows 7 Ultimate x64

 

Hola jpa, en esa configuración como has hecho funcionar los dispositivos wireless por bluetooth?

 

Con el integrado en la placa base? Con un dongle USB externo? Con un Apple Bluetooth module interno??

 

Tengo la misma placa y estoy teniendo muchísimos problemas para hacer funcionar bien el Magic Trackpad que me acaban de regalar.

 

Una ayudita please!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×