Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


SL 10.6 Hackintosh DSDT.aml patching

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hello everyone,


I have been trying to use [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] (chameleon) to install SL 10.6. When I try to boot into the install, I get stuck on a gray screen; no apple logo, just gray. When I boot verbose, same thing and it stops at error:


"ACPI table not found: DSDT.aml

NO DSDT found, using 0 as uid value."


I booted back into windows and downloaded iasl to fetch my DSTD.dsl. Then I downloaded DSDTSE to compile my .dsl and turn it into .aml. I recieved no errors but 12 warnings. Now that I have a DSDT.aml, how do I patch it so [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] will won't recieve errors?


I already set my bios correctly, AHCI, S3, etc.


Here's my setup:

Dell Dimension 8400

Windows 7 pro

4GB DDR2 (2x2)

Pentium 4 (3.0GHz)

ATI X300 Series



Does anyone recommend that I use something different like Kalyway or iDenbe?


Any help is appreciated.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.